Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кинотеатры Белгорода

• Автор теми Автор теми Muad'Dib
  • Дата створення Дата створення
Кино - філіал політики! Хотів відпочити, а тут на! Круто.

мдя... тяжелейший случай...

Я радий, що ти це визнав! Але не впадай у розпач, сучасна медецина робить дива, тобі допоможуть! Головне меньше нервуйся і більше бувай на свіжому повітрі. ;)

Кино - філіал політики! Хотів відпочити, а тут на! Круто.

как видно из флуда, политку разводите только вы, украиноязычный вы наш...
а в принципе, что вы хотите у лишенных выбора, демократичный вы наш, посмотрел бы я на количество людей в украинских и русских сеансах при равных возможностях...

как видно из флуда, политку разводите только вы, украиноязычный вы наш...
Як видно з назви теми та її першого посту тема НЕ ПРО КИНО!;)
а в принципе, что вы хотите у лишенных выбора, демократичный вы наш, посмотрел бы я на количество людей в украинских и русских сеансах при равных возможностях...
Подивився б я як Ви(доречі Ви пишеться з велкої літери ;) ) зробилиб рівні умови :confused:

кстати, про кино есть там еще "Радуга", говорят самый большой экран в черноземье))) схожу посмотрю...

2 цезарио
а может я не уважаю, а фильм цитировал...

Не викривляй мій нік, мудаділ! ЦЕ і так помітно;)Брігаду?

на больше моска, естественно не хватает!

З.Ы. смотрите больше советских фильмов, особенно Э. Рязанова, хотя, "***** дракона" тоже не помешает...

на больше моска, естественно не хватает!

З.Ы. смотрите больше советских фильмов, особенно Э. Рязанова, хотя, "***** дракона" тоже не помешает...

Я не такий обмежений, як дехто, і прекрасно переглядаю фільми різними мовами, і мене більше хвилює якість фільму а не його національна приналежність! ;) Мені більше подобається Гайдай.

Не багто фільмів варті того, щоб їх переглядати - тікі фільми є і радянські, і американські!

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу