Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сергій Медяник: Негайно запрошую Скарлетт Йоханссон на #Євромайдан. Відео
Звернення кандидата Сергія Медяника до канцлера ФРН Ангели МеркельЯ також звертаюся до Ваших підлеглих, до німців: «Ми вас «вибили» в 1945 році. Будь ласка, якщо ми зараз не приєднаємося до ЄС, то всі ваші Mercedes та BMW «полетять» до Чорного моря».
Голосуйте за Сергія Медяника, єдиного незалежного кандидата від влади, опозиції та олігархів.
Звернення до Президента України — Віктора ЯнуковичаВи нещодавно прийняли рішення — приєднати Великоросію до Малоросії, тому я пропоную Вам прийняти наступний магістральний шлях, який складається з трьох пунктів. Пункт перший: росія, повинна передати в управління Україні, частину арктичного шельфу. Пункт другий: Столицю Росії, повинно перенести у місто Київ...
Медяник Сергей Викторович кристальной души человек. Будучи кандидатом в депутаты, он является образцом законопослушности и честности. Голосуйте за Медяника Сергея Викторовича! За такими как он будущее Украины! Великой, неделимой, независимой.
ТЕХНОЛОГІЇ
Безкоштовний Інтернет на всій території України зі швидкістю 10 гБ (фільми можна буде скачати за одну хвилину).
а то блджат за три сотни грн аж из пригорода сюда приперся. это ж ипануцца просто - так ********** из-за копеек.
хотя хз, мож для подобного люда и такая сумма значительна.
ну где же будущий всенародно избранный народный избранник, будущий депутат Медяник Сергей Викторович, с пафосом разоблачающего нехорошего человека, покусившегося на его непорочную честь и достоинство![]()
Блин, это эпично!Нифига себе - этот редиска нехороший человек Медяник Сергей Викторович уже кандидатом в нардепы записался!
на его сайте доставляют (⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.не меньше)⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
ТС, а может у тебя руки кривые? Шлейф недовтыкнул. Запорол диск. Карьеру человеку запарываешь. Не совестно?
не совестно канешна же, с фига ли, я нерабочий винт продал шоле?
с руками и головой порядок, так шо вариант " стукнул пока нес или подключил неправельна " - уже не прокатывает![]()
Но раз ты уверен, то я с тобой.