Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

КВЕДЫ ищем тут! Сервис для определения кодов видов экономической деятельности КВЭД-2005 и КВЭД-2010

🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Здравствуйте) Подскажите пожалуйста какой код КВЭДа выбрать для студии танцев+ развлекательный женский клуб (типа что то психологической помощи) Осталась одна графа. Как обобщить эти услуги?

• 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Взять еще один бланк и написать столько КВЕДо сколько нужно

Здравствуйте) Подскажите пожалуйста какой код КВЭДа выбрать для студии танцев+ развлекательный женский клуб (типа что то психологической помощи) Осталась одна графа. Как обобщить эти услуги?

Вы что? весь перечень КВЕДов себе вписываете?:іржач:

Это КВЕД 2005 года из 5 КВЕДов 2010, которые соответствуют ему подходит только 85.52 и то не полностью отражает желаемое.
Тут 1 видом не обойдешься.

Спасибо. Я думаю никто там не будет заглядывать, что помимо танцев что т оесть ещё:ги:

Доброго времени суток. Подскажите плиз, потому как обрыл все. Занимаемся продажей 1.пакетиков для семян, 2. весовые семена (весы), упакованные семена в пакетики ( сами не фасуем), все это продается из офисного помещения,.Сейчас был на первой группе,то что надо перейти на вторую это понятно, а вот с кведами???? запутался совсем.... Может кто подскажет по кведам? Заранее благодарены

Вот это, например:
47.76 Роздрібна торгівля квітами, рослинами, насінням, добривами, домашніми тваринами та кормами для них у спеціалізованих магазинах
47.78 Роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах (для пакетиков)

Здравствуйте Уважаемые Гуру бизнеса.
Подскажите пожалуйста какой код КВЭДа мне выбрать?
Буду заниматься Фото на документы, копировальные работы(ксерокс).
И немаловажный вопрос ещё, смогу ли я работать на первой группе налогообложения.
Заранее Спасибо.

74.20 Діяльність у сфері фотографії
Цей клас включає:
виробництво рекламних і споживчих фоторобіт:
портретну фотографію для паспортів, шкіл, весіль тощо
виготовлення фотографій для реклами, видавничої продукції, журналів мод, агентств нерухомості, туризму
аерофотозйомку
відеозйомку подій: весіль, зустрічей тощо
оброблення плівки:
проявлення, друкування та збільшення з негативів замовника
лабораторії з проявлення фотоплівки та друкування фотографій
моментальні фотомагазини (не є частиною магазинів із продажу фототехніки)
виготовлення слайдів
копіювання та відновлення або ретушування фотографій
роботу фотожурналістів
Цей клас також включає:
мікрозйомку документів

82.19 Фотокопіювання, підготування документів та інша спеціалізована допоміжна офісна діяльність
Цей клас включає різноманітні роботи з копіювання, підготування документів та іншу спеціалізовану допоміжну офісну діяльність. Роботи з копіювання та друку, включені до цього класу, відносять тільки до короткострокового виду друкарських робіт.
Цей клас включає:
підготовку документів, редагування та перевірку документів, набір та електронне оброблення тексту, секретарські допоміжні послуги, переписування документів та інші секретарські послуги, написання листів та резюме, надання в оренду поштових скриньок або інші поштові та кур'єрські послуги, такі як попереднє сортування, адресація тощо
копіювання, виготовлення дублікатів, світлокопіювання, інші документально-копіювальні послуги (без надання друкарських послуг, таких як офсетний, швидкий, цифровий друк, додрукарська підготовка)

Здравствуйте Уважаемые Гуру бизнеса.
Подскажите пожалуйста какой код КВЭДа мне выбрать?
Буду заниматься Фото на документы, копировальные работы(ксерокс).
И немаловажный вопрос ещё, смогу ли я работать на первой группе налогообложения.
Заранее Спасибо.

Для фото вам подойдет 74.20, для ксерокса 82.19
В принципе можно, но 1-я группа больше подходит для тех кто торгует и предоставляет услуги на рынках. базарах

1) перша група - фізичні особи - підприємці, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 150000 гривень;

291.7. Для цілей цієї глави під побутовими послугами населенню, які надаються першою та другою групами платників єдиного податку, розуміються такі види послуг

31) послуги з виконання фоторобіт;
32) послуги з оброблення плівок;

Ксерокса среди списка бытовых услуг нет.
Поэтому если только фото на документы можете быть на первой если еще и ксерокс то тогда нет.
С ксероксом только третья группа.

Здравствуйте.
КВЕД 66.19 подпадает или нет под виды деятельности, которые нельзя осуществлять на условиях уплаты единого налога ни в одной из четырех групп?
Или где это можно прочитать/узнать?

291.5. Не можуть бути платниками єдиного податку:
...
6) діяльність у сфері фінансового посередництва, крім діяльності у сфері страхування, яка здійснюється страховими агентами, визначеними Законом України "Про страхування", сюрвейєрами, аварійними комісарами та аджастерами, визначеними розділом III цього Кодексу;
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Добрый день! Подскажите, плиз, если я на 3 группе(5%) и одним из видов деятельности явл. оказание услуг по предоставлению права рыбачить на моем ставке за плату. Какой это код КВЭДа?

я думаю, 03.12 надання допоміжних послуг, пов'язаних із ловлею прісноводної риби.
93.19 допоміжну діяльність зі спортивного рибальства та мисливства.

Доброе утро! Спасибо за ответ, но проблема в том, что когда я смотрю расшифр 03.12 по КВЭД-2010 там не выдает в списке никаких допомижных послуг, а код 93.19-весь расписан только под спорт, а спортивными состязаниями мы не занимаемся, только позволяем ловить рыбу на нашем ставке и берем за это плату.

Назад
Зверху Знизу