Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я только хотел узнать где биток по 100 ? Я правда не изменяю традициям , как купил по 2015 эфир так с ним и сижу . Ждал ***ть три дня падения не вытерпел и купил , думал забарыжу разок и буду дальше ждать
Наоборот купил на максимуме ) как только купил началось падение
Таким чином, діюче законодавство України передбачає єдиний спосіб виведення електронних грошей у готівку, а саме, через банк або небанківську фінансову установу, що має ліцензію Національного банку на переказ коштів без відкриття рахунків. Відтак, будь-які інші дії з електронними грошима, зокрема дії фізичних осіб з їх погашення, є протиправним використання електронних грошей, що є складовою частиною об`єктивної сторони ст. 200 КК України.
а как вы собираетесь обналичивать крипту? этоже уголовщина
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ну если внимательно прочитать, то можно понять что криминал это держать обменку без лицензии, а не обмен крипты на фиат.)
Там не именно на крипту насколько я знаю, но простому обывателю пофиг, это проблемы обменок.а какая обменка имеет лицензию на крипту?
Не так чтобы сильно, в пределах своих обычных колебаний.С чего это биток так колбасит ?
Достигли уровня который стал интересен продавцам, стояло много тейков. У тебя кстати опять всё сначала или ещё в плюсе?Может очередной олигарх купил мешок битков ?
Достигли уровня который стал интересен продавцам, стояло много тейков. У тебя кстати опять всё сначала или ещё в плюсе?
Трям, а у кого-нибудь есть контакты Мангуста? Можно в личку...
Евро к доллару пошёл в рост)