4000 грн на місяць

Кулуары

• Автор теми Автор теми Tu1man
  • Дата створення Дата створення
С каких это пор я стала неженщиной???

• Це лайк!
Реакції: 3rx
Может это он так игриво досье свое называет :D
Мемуары пишет однако. Десятитомник.:D

Пардоньте-с, я не блондинка не в прямом, не в фигуральном смысле :D
Блондинка- это не цвет волос. А "фигуральность смысла" человек не сам себе определяет.;)

Слышишь, не утомляй, сходи, начерти пару формул...

Закони Чізхолма, Скотта, Фінзігла, Гідсберга, Еверітта

Перший закон Чізхолма: Все, що може зіпсуватися, псується. Висновок: Усе, що не може зіпсуватися, псується теж.

Другий закон Чізхолма: Коли справи йдуть добре, щось повинно трапитися в самому найближчому майбутньому. Висновки: Коли справи йдуть гірше нікуди, у самому найближчому майбутньому вони підуть ще гірше. Якщо вам здається, що ситуація поліпшується, значить ви чогось не помітили.

Третій закон Чізхолма: Будь-які пропозиції люди сприймають інакше, ніж той, хто їх вносить. Висновки: Навіть якщо ваше пояснення настільки ясне, що виключає всяке хибне тлумачення, однаково найдеться людина, що зрозуміє вас неправильно. Якщо ви впевнені, що ваш вчинок зустріне загальне схвалення, комусь він обов'язково не сподобається.

Перший закон Скотта: Неважливо, що щось іде неправильно. Можливо, це добре виглядає...

Перший закон Фінзігла: Якщо експеримент вдався, щось тут не так.

Другий закон Фінзігла: В будь-якому наборі вихідних даних найнадійніша величина, що не вимагає ніякої перевірки, є помилковою.

Третій закон Фінзігла: Якщо вже робота провалюється, то всяка спроба врятувати її тільки погіршить справу.

Коментар Ермана до теореми Гідсберга: Перед тим, як покращитися, ситуація погіршується. Хто сказав, що вона покращиться?..

Другий закон термодинаміки Еверітта: Плутанина в суспільстві постійно зростає. Тільки дуже завзятою працею можна її трохи зменшити. Однак сама ця спроба приведе до росту сукупної плутанини.

Поручик, а хто такая "Колозница"? Это та, что я подумал? Тогда я тоже там.... :)

Дело в том, что у мужчин наступает такой возраст, когда женщины перестают интересовать... Вот, как у Снайпера...
Ах ты лживый Янкель...:D
Женщины меня очень даже интересуют. Просто у меня особый способ их приманивать.;)
(устало) косяками прут, штабелями.. не знаю куда складывать...

Снайпер, есть же спасительная фраза: "Извините, сударыня-с... действительно-с хуйню спорол-с". © (поручик Ржевский)

Назад
Зверху Знизу