Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Куда сдать металлолом?

• Автор теми Автор теми Vika2525
  • Дата створення Дата створення
Км конденсатори
-зелені загальна група 42
-оранжеві загальна 32
Щось слабо. Чи це за грам? Колись ще до вiйни на ГерТруда на радiобазарi здавав залишки, так рiзницi не було мiж зеленими й оранжевими
..чего они ********* до нашего района...
Кто-то стучит, что там биндеравцы-нацысты располагаются.....:незнаю:

Щось слабо. Чи це за грам? Колись ще до вiйни на ГерТруда на радiобазарi здавав залишки, так рiзницi не було мiж зеленими й оранжевими

Кто-то стучит, что там биндеравцы-нацысты располагаются.....:незнаю:
По діталькам я хз. Але у ящик кидаю.

А никто не знает, где в Харькове лучше всего сдать старые (70-х годов) разъемы, переключатели тумблеры, потенциометры, содержащие посеребрение? Радиорынок на ХерТруда не предлагать, там уже спрашивал (у каждого скупщика - свои требования: то говорят вынуть ламели и контакты из переключателей и тумблеров и взвесить их, и только потом придумают цену, то типа да нужны и в неразобранном виде, но не могут сложить цену - у меня самого спрашивают; я у них спрашиваю цену - они у меня спрашивают и так по кругу).

А никто не знает, где в Харькове лучше всего сдать старые (70-х годов) разъемы, переключатели тумблеры, потенциометры, содержащие посеребрение? Радиорынок на ХерТруда не предлагать, там уже спрашивал (у каждого скупщика - свои требования: то говорят вынуть ламели и контакты из переключателей и тумблеров и взвесить их, и только потом придумают цену, то типа да нужны и в неразобранном виде, но не могут сложить цену - у меня самого спрашивают; я у них спрашиваю цену - они у меня спрашивают и так по кругу).
попробуй продать через инет.
на виолити сидят скупщики драгов, да и на оликс можно попробовать продать.

но не могут сложить цену - у меня самого спрашивают; я у них спрашиваю цену - они у меня спрашивают и так по кругу).
продавець повинен знати ціну, а так, вони будуть копійки пропонувати, треба помоніторити

Хулі там узнавать. Пішов і спитав - почом продасте десяток тумблєров? Вони скажуть цену. Всьо. Пішов до другого і запропонував за півціни.

Усе правильно тобі відповіли. Ніхто не буде зв'язуватись з нерозібранними роз'ємами чи тумблерами. Цеж срібна лігатура - вона коштує дешево. Ніхто не буде морочити собі голову щоб те розбирати. Тільки ти сам повинен це зробити. У самому найкращому випадку у тебе це куплять по 50 грн/кг.
Можливе виключення - тумблер ТВ1-2,4. Бо там не посріблення, а срібло. Але і тут, якщо ти його не розбереш, то втратиш 30-40% відсотків вартості.

То хлам. Абсолютний хлам! Доки він не розбере те все на контакти - його не куплять. Хіба що 2 тумблери там є більш-менш.
я не про те, людина знає свою хотєлку, баригі йому озвучили, мабуть копійки, в чому питання?

Усе правильно тобі відповіли. Ніхто не буде зв'язуватись з нерозібранними роз'ємами чи тумблерами. Цеж срібна лігатура - вона коштує дешево. Ніхто не буде морочити собі голову щоб те розбирати. Тільки ти сам повинен це зробити. У самому найкращому випадку у тебе це куплять по 50 грн/кг.
Можливе виключення - тумблер ТВ1-2,4. Бо там не посріблення, а срібло. Але і тут, якщо ти його не розбереш, то втратиш 30-40% відсотків вартості.
всё покупают... цена вопроса тумблера.webp

Останнє редагування:
Зирьте, за скільки купують проци 30-річної давнини :trollface:

Назад
Зверху Знизу