4000 грн на місяць

Куда сбрасывать донаты?

• Автор теми Автор теми ser42
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 193
Куда сбрасывать донаты?

Столько развелось мошеников.Вопрос конкретно к Dimoks.Есть желающие, но хотят чтобы точно попало к тем , кто на передке.

Re: Куда сбрасывать донаты?

Из последнего сюда сбрасывал. Как мне написали: "Всё на дело пойдет. В ее группе, так же наш боец Игорь Кузнечик."

Надія Б. збирає
Для наших хлопчиків.
Збір на дощовики, гумові чоботи, вітаміни та все що потрібно восени захисникам Харкова і всієї України.

https://send.monobank.ua/jar/2QZhz4...x0jhLw0hMWuDumxup8DcN0_lA4cI8BbdjxDInhB_6wJGU

Є великі волонтери типо того ж повернись живим чи притули, є маленькі локальні типу адмінських сборів на хх чи свф, тут на форумі пару юзерів перевірених для своїх підрозділів збирають навіть. Навряд в тебе вистачить грошей на всіх.
Але якщо хочеться ще кудись кинути, то шукай через знайомих - тих, хто воює чи допомагає, є в кожного зараз. Де хтось когось знає та реально є фідбек від їх діяльності. Своїх не поститиму бо елементарно не хочу ні за кого відповідати та комусь щось нав'язувати.

Кидай лише на військових - вони все вирішують все одно.
А всілякі типо бомжари все одно 90% були або навіть залишаються ватними, самі притягнули сюди війну та не заслуговують на допомогу.

Кидай лише на військових - вони все вирішують все одно.
А всілякі типо бомжари все одно 90% були ватними, самі притягнули сюди війну та не заслуговують на допомогу.
+500, правда я еще котоприемники доначу, они бедняги тоже не виноваты, что без хозяев/жилья остались

+500, правда я еще котоприемники доначу, они бедняги тоже не виноваты, что без хозяев/жилья остались

коте то окрема категорія. Військові крутіші звичайно, але коте явно підтискають

Назад
Зверху Знизу