Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Куда делся русский рок?

🟢 09:11 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 09:11 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Хотелось бы узнать, какими неисповедимо-сложными, свидомо-логическими вывертами ты пришел к такому дебильному умозаключению, относительно моего пристрастия к водке и православию?

Всі росрокери православні та декалітрами глушать водяру. Це всім відомий факт, який неможливо заперечити.

Посредством своих жопных резонаторов, наверное?
Гадал по пальцу, макнутому себе в зад?
Вибачте, але я не користуюсь вашими засобами та методами. :D

Это - кумир всех мовнюков и любителей бандеры. А значит и твой.
Его и называй витюней.
Вибачте, але я сам вирішу, кого мені називати Вітюнєй. ;)
Якщо, як ви вже зазначили, Ющенко - це ваш кумир, то виходячі з вашої тези, що "Ющ - кумир бандерівців та свідомих", можна зробити висновок, що і ви, Гамаюне, є свідомий бандерівець. З чим я вас щиро і вітаю! :)

• 🟢 09:11 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
факт, який неможливо заперечити, что ты - нуден, убог, скучен и начисто лишен малейшей фантазии.
Фантазії для чого? Для образ? Так, дійсно, такої фантазії в мене немає, вона ближче до вас лайнарів-росрокерів.

И так же убоги и скучны, как ты сам, твои ответы.
Кроме, как "сам такой" - фантазии не хватает в усохшем свидомитском мозжечке.
Ну, ми ж вже визачились, що ви теж свідомий. Тому описуєте себе, до речі так вам дуже легко робити висновки про мене. Берете з себе всі погані риси та проекуєте їх на мене в якості образ. ;)

Останнє редагування:
Все скудные запасы фантазии лайнарей-укрнедорокеров, к каковым ты относишься, ушли на создание уебищных шансонных песенок на соловьиной, про кровавое уничтожение героическими бандеровцами клятых моцкаликов, усиленно онанируя при этом на портрет бандеры и обсираясь при каждом подозрительном шорохе?

Відсутність жодного натяку на наявність інтелекту у лайнарів-росрокерів, до яких ви, Гамаюне, власне, і належите, унеможливлює адекватне сприйняття ними світу та засвоєння етичних норм. Тому уся потужність росрокерського інтелекту, що тотожній інтелекту семимісячної дитини... гамадрили, йде на творче складання матюків та образливих штампів у незамудруваті конструкції. Що ви, Гамаюне, власне, постійно і демонструєте, підтверджуючи спорідненість вашого інтелегкту з інтелектом гамадрил.

Мы?
У тебя раздвоение свидомитской личности?
Тебя Сковородой ударили?
Или тяжелые бюстики Франко и Шевченко тебе на голову в детстве падали с завидной регулярностью?
Так, ми. Це ви і я.
Ви постійно швиряєтесь якимись ствердженнями зі стелі, а я потім на підставі їх логічного аналізу роблю висновки. Тому до розуміння того факту, що ви - свідомий бандерівец, ми прийшли разом. :) Можна я буду вас звати Бандерсвідом? :іржач:

Останнє редагування:
Русский рок никуда не делся и не денется никогда. Те шедевры, которые уже написаны, например "Утро Полины" Наутилуса или "Метель Августа" ДДТ - перевешивают сотни говно-песен вроде Hotel California и прочей унылой, нудной хуеты. Ибо эти песни написаны кровью сердца. Заметьте, я не пытаюсь лошить повально западный рок, там тоже есть отличные коллективы и гениальные композиции; я просто призываю не втаптывать в говно наших поэтов и музыкантов, хотя это так уместно и комильфо.

ПГМ в последней стадии. Лечится только эвтаназией!

Для логичного анализа нужен, как минимум, мозг, которого нет и не было в монолите твоей черепной коробки.
Единственные анализы, которые ты способен делать - отнеси в поликлиннику.

Я взагалі невпевнений, чи розумієте ви, що таке логічний аналіз, бо росроковість вас відкинула на рівень гоменід ще у підлітковому віці. І тому здаються дуже смішними та безглуздими ваші випади про відсутність мозку. ;)

Нельзя.
Называй меня: "Мой Господин."

Ви постійно намагаєтесь нав'язувати власну модель поведінки в житті. Ви живете в перманентому стані підлеглого, мужика, раба, але постійно мрієте помінятися місцями з власними хазяївами, тобто з такими як я. Але то пусте, не мрійте про це і зміріться з вашим нинішнім станом! Бо це назавжди! Бо росрок та совок у вашій голові!

Это - Петросян. И он в ахуе от твоих попыток пошутить более плоско, чем он.

А я і не жартував. Бандерсвідом я зву свого собаку. Вам також пішло б це прізвисько.

Останнє редагування:
Мне искренне жаль твою собаку.

В такому випадку ви жалієте себе. ;)

Надоел ты мне.
Скучный ты и нудный.

Вибачте, але тут вас ніхто не зобов'язаний веселити. ;)
Щось навигадуєш сам собі, а потім ображаєшся за вигадане. Як дівчина чесслово!..

Свидомистская ебатня.:D Пиздец, рагулей видно за тысячу км.
Отето столичное и западнянское тварье меня еще кумарит.:confused:
І до чого тут географія, гопнік?

Останнє редагування:
Прямая связь, чем ближе к вам рагулям на запад к Черновцам, Львову и т.д., тем дибильнее жизнь и люди.:D

Якщо казати про рок-музику, та й музику взагалі, то чим далі від Росії, тим музика фірмовіше, тобто за якістю матеріала та виконанням наближена до західних фірмачів, або відрізняється самобутністю. На Львівщині, наприклад, більше кльового готік-думу, цікавого пагану, на Рівненщині багато правильного дет-металу і т.д., саме рок широко представлений в усіх областях ЗУ.
Чим ближче до сходу, то шансочик акі "блатняк" починає домінувати, це слідство менталитету, що склався історично.
Тому ви зовсім невірно розумієте музичну картину України.
Якщо окремо сказати про музикальний рагулізм, то його багато всюди і зокрема в Росії.

ПС: Проти звернення "гопнік", як зрозумів по вашому мочанню, ви нічого не маєте? :)

чем ближе на запад к Черновцам, Львову и т.д., тем дибильнее жизнь и люди.:D

Цим ви підтвердили, що ніколи не були на ЗУ, та зовсім нічого не знаєте про те, як живуть там люди. Брехунішка!
Все насправді с точністю до навпаки ;)
NbHI1poUEs8

Останнє редагування:
"Русский рок" спился, скурился и в гавно превратился.

O'Torvalds- Полтава, ФЛІТ- Ивано-Франковск. Полтава=ЗУ ? :)

В Ровно образовались две лучшие ска-группы Украины.

никуда и не делся, к сожалению...

Я понимаю, что музыка не особо коммерческая, хотя после просмотра выступения "их" раммштов в питере весной так не скажешь - такого шоу наверное никто не создавал.
По ТВ если и покажут, то так редко. ДДТ альбомы новые, скачал и удалил - "Хуйло-гавно" прямым текстом и всё... Чайф выдает махровый блюз, Чижа не слышно. Арбенина в телешоу поперла...
Русский рок умирает. Он потихонько превращается в попсу. Отечественные монстры рока стареют, им надоело строить революцию, а новые попсорокеры гоняться только за деньгами.
Город 312- рок! Братья Грим – рок! Земфира – рок! (Ну она хоть первым альбомом одной ногой влезла). Мир ценностей скоро рухнет и смысл старых песен аквариума, кино, ддт, кипелова станет непонятен будущему поколению... Все станет как у Павлова: Лампочка горит - слюна идет, сиськи по мтв - хуй стоит и мозг висит...

мужчина, у вас наверное нет интернета если кроме вышеперечисленных "рокеров" вы ничего в пример больше привести не можете. или вы меряете количеством поклонников и масштабностю?

Не учи меня. Ты в музыке полный ноль.

:іржач: Не смішіть мене, донбаський лайнарику! Ви в музиці не тямите ані трохи. :іржач: Мені вас навіть жалко: така свята впевненість у своєму проФФесіоналізмі, а по справі - пресоромний лайнарище.

ВоЛьвове и Ривненщине игают одно гавно наподобии того, что я выложил выше..
Ну, Оторвальд це не ЗУ, наприклад ;)
Ти пригадай краще гурт Bredor. :іржач: Ось де рагулізм!

Ну, собственно, Красная Плесень- де-факто Украина :):):)

Лвів
lTYYhedM-z0

Это все не тот уровень. Так играют и даже лучше некоторые мои друзья.
Второе вобще хрень какая-то. Хватит здесь выкладывать свое гавно.

:іржач:
В черговий раз показуєш свій низький музичний рівень. Ну, рагулям з Донбасу це простимо :D
Ти постиш такий сором, що я в загалі не впевнений, чи є в тебе вуха або чи на своєму вони місці? :іржач:
Ну, якщо Мортіфер я чув: непогано, але прохідняково, то оте непорозуміння, що слідом за ним - це сміх і гріх.

Останнє редагування:
А ты думал ты выше?

Звісно, що так. Тобі цей рівень не здолати ніколи.
Взагалі моє кунг-фу завжди краще твого. :)

Музыка для имбицилов. Просто пиздец.

Як точно ти охарактеризував те, що полюбляєш слухати. :D

Вот есть неплохая молодежь на две головы выше твоего гавна.
Не вище аж ніяк. Немає в них свого ані краплинки, самобутності пшик. І взагалі Аматорі не пнув хіба що тільки лінивий! Слухати Аматорі в нас вважається дурним тоном.

Це вам не жалкий сумний росрок
D4qJVZEGN60

Останнє редагування:
qL7bfWmC_WI
Українське- найкраще!!!

Останнє редагування:
j7eK2rWUEUs
vjtsu-Cq3Yk

МайжеКолір :( не можу у пристойній якості знайти

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу