Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Не, ну это тема конечно, какого хера я почти 10 лет сидел на мелкософтовских уебищных "геймпадах"?
Я правда в шутеры на компе на них не играл, но на DS4 по всей видимости это целиком реально![]()
Я по геймпадах не дуже. Хіба що емулятори, чи аркади, платформери поганяти. Такий щоб взяти на періодичну гру, це Logitech F310. Вічний геймпад. Скоріше вінда припинить підтримку драйверів чим він сдохне
Якщо відремонтуєшь, то й не відрізниш.Я б так не сказав. Стіки це просто ****ець - мертві зони, погана чутливість, кнопки треба вдавлювати, щоб спрацювали. У мене була плойка 2 нещодавно, перехідник, щоб підключити геймпад плойки до ПК і ще китайський геймпад бравіс. Різниця дуже велика по якості гри. Також пробував кермо G27 і пробував Sven якійсь там. Вибач мене)Різниця між китайським гейпадом за 3$ та від плойки в тому, що у китайському вібромотори не працюют
Якось у мого однокласника зявився комп'ютер. "Ти нічого не розумієш" - казав він мені. "Там є кошик, ти можешь не відаляти файли, а класти їх у кошик". Стільки років пройшло, а школярі не змінилися відтоді. Гейпади, механічні клавійтури, монітори 144 Гц, щоб дивитися як миша ковзає - це все лайно для дурнів.
Різниця між китайським гейпадом за 3$ та від плойки в тому, що у китайському вібромотори не працюютьЯкщо відремонтуєшь, то й не відрізниш.

черговий нищеброд-теоретик![]()

Також пробував кермо G27 і пробував Sven якійсь там. Вибач мене)

взагалі не впевнений, що бравіс - то щось, що існує.Я б так не сказав. Стіки це просто ****ець - мертві зони, погана чутливість, кнопки треба вдавлювати, щоб спрацювали. У мене була плойка 2 нещодавно, перехідник, щоб підключити геймпад плойки до ПК і ще китайський геймпад бравіс.
Кажу ж треба купуваити у китайців, які ***рять в одну зміну для плойки, в іншу для аліку. Та я розумію як тобі подобається. 100% тих, кому це подобається навіть не в курсі, що таке G-sync, але подобаєтьсяЗараз в мене 144 герц монік і воно мені подобається. Не всі ігри будуть в 144 фпс на RX580, але краще чим мій старий LG 2007 року
Клавіатура в мене A4tech G700 з 2013 року, мишка так само з 2013 року, лазер, A4Tech X7 750BH. Влаштовують повністю

ти б ще *** з пальцем порівняв. в рулях головне - угол оберту. звісно, що в свена він градусів 30
взагалі не впевнений, що бравіс - то щось, що існує.Кажу ж треба купуваити у китайців, які ***рять в одну зміну для плойки, в іншу для аліку.
Та я розумію як тобі подобається. 100% тих, кому це подобається навіть не в курсі, що таке G-sync, але подобається
Чєл, от A4tech такеж гівно як і твій бравіс. Китайці за три бакси і то краще роблять. Якщо різниця є, то я її визнаю.
То ***ня, то не ***ня. Кажу, що за 3 бакса є геймпад і він лайно, то це не воно. Треба міфічне виробництво шукати на товари, які мають начинку з дорогої моделі, але дешевші в десятеро і трохи на вигляд відрізняються.
Шукали ми ті фірми, так і не знайшли.
За п'ять років такого надивився, що я продавцем більше не піду
От ти мені зараз нагадав мою молодість 
Вибери вже якусь одну сторону. Або технології гівно, або це добре.Я тобі кажу бери дешевий китай, а не бравіс з а4tecТи якійсь незрозумілийТо ***ня, то не ***ня. Кажу, що за 3 бакса є геймпад і він лайно, то це не воно. Треба міфічне виробництво шукати на товари, які мають начинку з дорогої моделі, але дешевші в десятеро і трохи на вигляд відрізняються.
Це мені нагадало клієнтів магазину де я працював (Л. Ландау, Харків). Залітає хлопець, мабуть біг довгенько, бо вимовити толком не може. Коротше кажучи, якась там фірма кондиціонерів всередині один в один Дайкін, але називається по іншому і коштує 10к, а не 20.Шукали ми ті фірми, так і не знайшли.
Ще один був, каже супер ізраільські кондєї і називає фірму, як виявилося це слово в перекладі і є кондиціонерЗа п'ять років такого надивився, що я продавцем більше не піду
От ти мені зараз нагадав мою молодість
Маю другана з Коробком 360 Еліт, фрібут і вся фігня. Я йому купував копії геймпадів тільки вони дротові (на вигляд пристойні, не самі дешеві). При розтині, коли вони розлізлися, показало, що то низькоякісне лайно на дешевих детялях в порівнянні з оригіналом, якість гри на тому самому рівні. Друган невибагливий, казав що норм, дядькові 40 років. Спробуй зіграти Батлфілд 4 на X360 з гівняним геймпадом за 3 бакси
При чому тут G-Sync? Сам кажеш, що механічні клави гівно, 144 гівно і тут же пишеш про технологію Gsync.Вибери вже якусь одну сторону. Або технології гівно, або це добре.
У мене монітор з АМД ФриСинк. В принципі я не помітив різниці з і без. А от шлейф на VA матриці я добре бачу при повишеній герцовці. Навіть на смартфонах його видно.

Я тобі кажу бери дешевий китай, а не бравіс з а4tec![]()