Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В валковском Посаде сегодня яблоки по 69 с копейками. Бананы не посмотрел почёмяблоки 80.
Та в АТБ тоже есть по 56 грн, размером с горох. Разве то яблокиВ валковском Посаде сегодня яблоки по 69 с копейками. Бананы не посмотрел почём
Не, у нас нормальные, крупные, шо неделю назад жена брала по 55, а ещё пару недель назад были по 40Разве то яблоки
Люблю этот сорт яблок.На базаре около м.гертруда яблоко-груша сегодня покупал 58грн,отличные.
Яблоки и апельсины уже по одной цене. Выражение "как свинья в апельсинах" теряет смысл. Скоро она так же в яблоках будет разбираться.В валковском Посаде сегодня яблоки по 69 с копейками. Бананы не посмотрел почём
Это такие точки,где вес надо проверять.Були недавно яблуко-груша біля України по 30 грн. Хз чи то разова акція, я нагребла)
Не, ну кіло апельсинів в одне ліцо то огонь!Не вітамінами одними. По вмісту клітковини і цукрів вони приблизно однакові. Але від яблук кілограмами нічо не буде. А від цитрусів у великій кількості може і посипати морду. Або накопичитись в організмі і вистрелити колись. Апельсини українцю не здатні замінити яблука аж ніяк.
А як він на *******? Хтось в курсі? Бо посадівській не дуже.В Агромолі цукор по 25 грн/кг, але якщо брати 5 пачок одразу. Нарід тарицця.
1. "Сало, як сало, що його пробувать"(с)А як він на *******? Хтось в курсі? Бо посадівській не дуже.
Це не мені.1. "Сало, як сало, що його пробувать"(с)
2. " А ваша Галя балувана"(с)
ЗІ. З мого досвіду, якщо щось не так - питання не до цукру, а до дріжжів...![]()
...от вам далися ті яблука,кушайте апельсини до нового врожаюКстати! Видела в Посаде яблоки по 78 с копейками.![]()
...от вам далися ті яблука,кушайте апельсини до нового врожаю
І як ми раніше жили без яблук у кінці травня?...от вам далися ті яблука,кушайте апельсини до нового врожаю