Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто сколько нынче в Харькове тратит денег "на жизнь"?

• Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
***...не розумію...Треба - купую, яка різниця...На доброму алкоголі коливання значно більше бувають, так що тепер, не вживати?...:незнаю:
Тут дєло прінципа. Косюк, *****, клянчіт дотації у Держави, а сам яйцамі спєкуліруєт.

Завжди треба ще й зарплату або пенсiю до тих 1,9 ойро показувати! Якби в нас була мiнiмальна пенсiя 500 ойро,як соцдопомога нашим бiженцям, то яйця по 1,9 були б не такими страшними. А в нас були перед Новим Роком ще й бiльше, якщо на ойро переводити
Фєдя, я за те і кажу, що в нас, навіть коли по 40 - це шара...

А я - по мiнiмуму, нашу мiнiмальну пенсIю й соцдопомогу в Нiмеччинi
Що я тобі скажу, моїй тещі в Німеччині поміняли два суглоби, зробили стент, і операцію на очах...84 роки..Все за рахунок німців...Скильки це б у нас коштувало? :незнаю:
ЗІ Ти ж виїзний - їзжай, подавайся на захист...

А тьощу з тестем куди дiну? Вони в Нiмеччину не поiдуть, 100%
По перше - даремно...Поїхали на рік, підлікувалися і повернулись, як в санаторій...Та і тобі не завадить...Чи, як варіант, з тих грошей, що там отримуєш, найняти тут когось, щоб доглядали, поки ти там...

Я в шоке.Покупал в АТБ на Солнечной(Алексеевка).Думал в АТБ дешевле всего,а оно не совсем так.Ясенсвіт.Но крупные

Я в шоке.Покупал в АТБ на Солнечной(Алексеевка).Думал в АТБ дешевле всего,а оно не совсем так.Ясенсвіт.Но крупные
Надо смотреть на цену обыкновенных, которые в пленку завернуты

Назад
Зверху Знизу