Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто сколько нынче в Харькове тратит денег "на жизнь"?

• Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
Там вказано що огірки майже вдвічі дешевші ніж торік))
І це ціна у вересні.
P.S. У мене огірки вродили, та і у сусідів теж.
Не додивилась)) В мене огірків нема... В Чугуєві в неділю купувала - 50 грн за кіло, невеликі. Малосольних зробила, пречудові.

Не додивилась)) В мене огірків нема... В Чугуєві в неділю купувала - 50 грн за кіло, невеликі. Малосольних зробила, пречудові.
У моєму селищі теж ще продають огірки по 50 грн. А у мене вже закінчилися. Нормальні були на прикінці серпня, потім один дощик і за два дня вони посохли.

А ми ще в липні покинули дачу на два тижні...цього було досить, щоб вони майже всі пропали, деякі кущики трохи побули ще - на салатик, в серпні вже не в'язалися.

А ми ще в липні покинули дачу на два тижні...цього було досить, щоб вони майже всі пропали, деякі кущики трохи побули ще - на салатик, в серпні вже не в'язалися.
А я, для такої ситуації, приспособив 200л діжку,з якої таймер кожен вечір на 2 години відкриває подачу води на кропільну стрічку під огірками. в червні мене не було два тижні - :клас:
ЗІ. Огірки ще збираю свої...

У цьому році цибуля великого розміру, вона рідко така потрібна. А нормальну, середнього розміру, ще пошукати треба.
у моїй сім'ї цибулю дуже люблять, тому і велика цілком підходить. Але зберігати овочі ніде, цілий рік купуємо все потроху.

С такой погодой только пустые дни будут. Вот что это за что!

Короною називали якісь купюри при Австро-Угорщині.
1758171376839.webp

Сижу за решеткой,
Слезы глотая,.
Вскормленная волей
Орлица младая.

И дождь смывает все следы желания немного потратиться. :(

Сижу за решеткой,
Слезы глотая,.
Вскормленная волей
Орлица младая.

И дождь смывает все следы желания немного потратиться. :(
Тю. :)

После вчерашней пыли в воздухе - все поприбивало, дышится хорошо, темпа нормальная

Чего б не прогуляться :незнаю: :)

Самое отвратительное - осенний дождь.
Спасите наши души. Эсоэс...

Назад
Зверху Знизу