Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто сколько нынче в Харькове тратит денег "на жизнь"?

• Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
На мою думку так, це недорогий кабінет.
За канал з мене недавно 2 тис зістригли, не в Харкові правда, і це якось до хріна, ну то така ситуація шо не шкода.
Відстала я від життя

Кошатники, у АТБ Фелікс 11,50

IMG_20250709_160517.webp

Безалкогольное Зиберт грейпфрут в АТБ - 20.30. Наслаждаюсь.

Безалкогольное Зиберт грейпфрут в АТБ - 20.30. Наслаждаюсь.
28 с копейками. Может, это был не Зиберт, банку выбросила уже, но все равно намного дешевле чем без акции. 😊
Атб на Баварии.
Ой, это был Гараж, не Зиберт. 😁

...якщо безалкогольне пиво,стосовно чоловіків ,кажуть,це резинову жінку мати,то як це буде, стосовно жінок?🤣🤪

...якщо безалкогольне пиво,стосовно чоловіків ,кажуть,це резинову жінку мати,то як це буде, стосовно жінок?🤣🤪
Я и Бренди Колу и Ром Колу, и Шейк покупаю. Покупала, если точнее, сейчас мне оно какое-то не такое, хуже, чтоли.
В жару, холодненькое, мне нравилось. На ЮБК, на набережной, вечером....😟

Я и Бренди Колу и Ром Колу, и Шейк покупаю. Покупала, если точнее, сейчас мне оно какое-то не такое, хуже, чтоли.
В жару, холодненькое, мне нравилось. На ЮБК, на набережной, вечером....😟
...зараз там дешеві харчові підсилювачі смаку,від яких,вибачте, мерзотна відрижка буває,але таки питання стосовно жінки і безалкогольного пива😄

К вину или пиву мне надо еду какую-нибудь. Лучше мяско. 😁
А Ром-колу просто так можно попить.

...зараз там дешеві харчові підсилювачі смаку,від яких,вибачте, мерзотна відрижка буває,але таки питання стосовно жінки і безалкогольного пива😄
Да, добавки пошли ядреные.
Безалкогольное пиво купила потому что захотелось. Мадам Брошкина так вкусно написала.

Я не фанат безалкогольного пива, в сортах путаюсь, на ваш вопрос толком и не отвечу. 😁

Назад
Зверху Знизу