Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
10 шт яблок,среднего размера=144 грн.В Чуде.На рынке Алексеевском не нашел.Лучше б кило клубники купил6 шт абрикос = 42 грн
...що було в порожній бананці?
Цвітна капуста....що було в порожній бананці?
...наблюдатєльний,ви,колегаЦвітна капуста.
То я послєднюю забрав....наблюдатєльний,ви,колега

...мене в гостях у сестри пригостили кабачками по-турецькі,обалдєнна річ, скажу я вамТо я послєднюю забрав.![]()
В мене є рєцепт баклажанов марінованих. Така смакота. Аж слюнямі вдавився тока шо....мене в гостях у сестри пригостили кабачками по-турецькі,обалдєнна річ, скажу я вам
Точно! Баклажани ж лежат... а я ні таво ?В мене є рєцепт баклажанов марінованих. Така смакота. Аж слюнямі вдавився тока шо.
У погребі...з морквою, гостренькі...щє банок з 20....В мене є рєцепт баклажанов марінованих. Така смакота. Аж слюнямі вдавився тока шо.
Як це по-турецькі не знаю...мене в гостях у сестри пригостили кабачками по-турецькі,обалдєнна річ, скажу я вам
...Я роблю так: нарізав кабачки, посолив, дав трішки полежати ,в борошно і на пательню. У судок викладаю шар кабачків, на кожний - часник з часничниці і різаний кріп. так шари чотири...Ну дуже смачно...Ще майонезом не завадить кожен шар промазувати!У судок викладаю шар кабачків, на кожний - часник з часничниці і різаний кріп. так шари чотири..
Можливо, але боротьба з зайвою вагою...Ще майонезом не завадить кожен шар промазувати!![]()

Так неси в студию!Така смакота. Аж слюнямі вдавився тока шо.
Нарвал сегодня два ведра.Почем? Я свою по месту по 130 продал.
Рецепт не знаєте?...мене в гостях у сестри пригостили кабачками по-турецькі,обалдєнна річ, скажу я вам
Слюні?Так неси в студию!
Рецепт!Слюні?