Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто сколько нынче в Харькове тратит денег "на жизнь"?

• Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
Теж треба в цьому році...Але в мене подешевше вийде...Тільки відносно "пора" не згодний - зараз у трейдерів залишився непотріб, потім завезуть нову, по максимальним цінам, потім народ масово перевзується і ціни підуть униз. Десь травень-червень. От в цей час і варто купувати нову - якщо гарну та недешеву...Я до цього часу поїжджу на попередній - вона в мене як раз - "а дівчина дозріла"...:кручусь:
Доведеться ж лишній раз перевзуватись.

...я після німеччини,все приблизно у євро перераховую,все одно жратва у нас дешевше виходе
это после Германии, а в Польше, Чехии и у прибалтов даже дешевле и ничуть не хуже

Люблю нулевые дни. Вчера такой был. Может, и сегодня будет, если ничего нэ звабыть. :)

Теж треба в цьому році...Але в мене подешевше вийде...Тільки відносно "пора" не згодний - зараз у трейдерів залишився непотріб, потім завезуть нову, по максимальним цінам, потім народ масово перевзується і ціни підуть униз. Десь травень-червень. От в цей час і варто купувати нову - якщо гарну та недешеву...Я до цього часу поїжджу на попередній - вона в мене як раз - "а дівчина дозріла"...:кручусь:
Купил в начале февраля новое лето, выпуск 4123, это еще непотреб или уже нет?

Какого огурцы щас дороже помидор?

1709649654178.webp

С консервированными? Запах свежего порезанного огурчика в Оливье - для меня важнее вкуса. 😀
А для меня без консервированного огурца,то уже не оливье.Запах от свежего с огорода,ото запах.А магазинный такое себе:)

А для меня без консервированного огурца,то уже не оливье.Запах от свежего с огорода,ото запах.А магазинный такое себе:)
Детвора не всегда полюбляет в Оливье консервированные огурцы.
( для них это ж не закуска 😜😜😜).

Та вже кілька років наприкінці зими - початок весни огірки дорожче помидорів

Назад
Зверху Знизу