Таксопарк?пора летнюю покупать на все свои авто
гдето лям грн
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Таксопарк?пора летнюю покупать на все свои авто
гдето лям грн
2 пакета подкладушек под стеклопакеты у него забылА вы ему что подарили?
Доведеться ж лишній раз перевзуватись.Теж треба в цьому році...Але в мене подешевше вийде...Тільки відносно "пора" не згодний - зараз у трейдерів залишився непотріб, потім завезуть нову, по максимальним цінам, потім народ масово перевзується і ціни підуть униз. Десь травень-червень. От в цей час і варто купувати нову - якщо гарну та недешеву...Я до цього часу поїжджу на попередній - вона в мене як раз - "а дівчина дозріла"...![]()
это после Германии, а в Польше, Чехии и у прибалтов даже дешевле и ничуть не хуже...я після німеччини,все приблизно у євро перераховую,все одно жратва у нас дешевше виходе
Я бы тоже из дома не вылезал, но надо дочку к стоматологу везти.Люблю нулевые дни. Вчера такой был. Может, и сегодня будет, если ничего нэ звабыть.![]()
Купил в начале февраля новое лето, выпуск 4123, это еще непотреб или уже нет?Теж треба в цьому році...Але в мене подешевше вийде...Тільки відносно "пора" не згодний - зараз у трейдерів залишився непотріб, потім завезуть нову, по максимальним цінам, потім народ масово перевзується і ціни підуть униз. Десь травень-червень. От в цей час і варто купувати нову - якщо гарну та недешеву...Я до цього часу поїжджу на попередній - вона в мене як раз - "а дівчина дозріла"...![]()
В мене на дисках...Доведеться ж лишній раз перевзуватись.
Дай боже...Купил в начале февраля новое лето, выпуск 4123, это еще непотреб или уже нет?
Оливье на восьмое марта на носу. Помидоры в него не кладут.Какого огурцы щас дороже помидор?
А мне оливье больше без свежих огурцов нравиЦЦо.Это ж не окрошкаОливье на восьмое марта на носу. Помидоры в него не кладут.
Потомушто помідорі вєзут із Турціі, а огурці вєзут... да *** іх знаєт, откудова, возможно, с Марса.Какого огурцы щас дороже помидор?
С консервированными? Запах свежего порезанного огурчика в Оливье - для меня важнее вкуса. 😀А мне оливье больше без свежих огурцов нравиЦЦо.Это ж не окрошка
Спасібо, што пожєлалі всєм ніщєті, но нємного будєт лучшє, єслі пожєлать всєм побольшє нєнулєвіх днєй, всє жє, нє находітє?Нулевой день. чего и всем...![]()
А для меня без консервированного огурца,то уже не оливье.Запах от свежего с огорода,ото запах.А магазинный такое себеС консервированными? Запах свежего порезанного огурчика в Оливье - для меня важнее вкуса. 😀
Детвора не всегда полюбляет в Оливье консервированные огурцы.А для меня без консервированного огурца,то уже не оливье.Запах от свежего с огорода,ото запах.А магазинный такое себе![]()