Статус: Онлайн
Повідом.: 8783
Повідом.: 8783
шо такое грача?в область грача

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
шо такое грача?в область грача
норм корытоtoyota rav4
тю ***шо такое грача?
якщо на ночліг забукаєш двуспальний номер - примчу, якщо два різних - приволочуся))а нічо шо ти не в там?
або поїдеш на своїй робочій машинці до Ха?
а как там искать эти чаты?я тебе дело говорю,они явно еще юзают Зело
бронюю. Полтава чи Кременчуг?двуспальний номер
та обычные харьковские голодные грачиа как там искать эти чаты?
и вообще твои эти грача адекватные?
і в Полтаві і в Кременчузі)) і дивись там ще щоб було здорове двуспальне ліжко в номері, а то я цих готельєрів знаю)) поставлять дві односпалки по куткам і весь мій шикарний план коту під хвіст))бронюю. Полтава чи Кременчуг?
Да ладно там! Три кило куриных пупков и огурец и аж бегом согласишьсяЯ думаю прийдется раскошелить минимум тыщ на 10 грн,это что бы просто окупить мое время+еще 10 что бы мне это было интересно
Га-га-га-га!А по теме сейчас еще не каждый поедет,это стопитсот блокпостов,триста повесткок врулят и т д
нетну ты шо,Зелло никогда не юзала?
це якщо на робочій машинці. тільки. піджопна не цікавить. свою не знаю куди притулитиі в Полтаві і в Кременчузі)
Та ссыться он просто. А может еще и срется.так шо с лапками то.
це якщо разом з тобою ночувати і пофіг на якій машині))це якщо на робочій машинці. тільки. піджопна не цікавить. свою не знаю куди притулити
ну так скачай значит и поюзайнет
так шо с лапками то.
не пофіг. я їх бачила тільки здалекупофіг на якій машині))
окай) якщо знайду той чат.зы.сообщи шо грачи запросят
це хто?кстати как вариант Сашок Лесдерман
Шумахер со стажем.Если прочтет,зайдет думаюце хто?
дякую)))Шумахер со стажем.Если прочтет,зайдет думаю
Потерпи
піпєц...я їй про двуспальне ліжко все в трояндових пелюстках і з холодним шампанським в джакузі а вона мені про рембат)) куди катиться цей світ))не пофіг. я їх бачила тільки здалеку
не рембаті. коли привезли підбиту.