Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати https://www.google.com/chrome/
Кредитный союз "Украина"
🟡 07:30 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Вообще я хуею от нашей вильний и нэзалежний державы. Почему она не прикроет это лохотронскую хрень под названием "Кредитные союзы"? Почему у нас можно безнаказано заниматься мошенничеством?
Вообще я хуею от нашей вильний и нэзалежний державы. Почему она не прикроет это лохотронскую хрень под названием "Кредитные союзы"? Почему у нас можно безнаказано заниматься мошенничеством?
А в чем мошенничество? В случае этого кредитного союза была проблема с контролем руководства союза, которое кредитовало кого попало. А кто это должен делать, как не вкладчики?!