Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Користувачі вже як пару тижнів говорять про "деградацію" популярного чат-бота. Цей факт підтвердили й фахівці Стенфорда.

Статус: Офлайн
Повідом.: 10970
"
Нове дослідження вчених зі Стенфорда та Каліфорнійського університету в Берклі підтвердило те, на що користувачі скаржаться вже кілька тижнів: якість відповідей
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
стрімко погіршується.

У дослідженні під назвою
вивчалася продуктивність двох ключових мовних моделей – GPT-4, на якій працює ChatGPT Plus, і її попередниці GPT-3.5.

Різниця виявилася колосальною, і не на користь нової моделі, яка, до того ж доступна за підпискою за гроші. При цьому показово, що в той час, як точність відповідей GPT-4 помітно впала, у GPT-3.5 – навпаки, зросла."

Дякую за надану інформацію. Дослідження, проведені вченими зі Стенфорда та Каліфорнійського університету в Берклі, розкривають цікаві відмінності між двома версіями мовних моделей - GPT-4 і GPT-3.5, які використовуються в розробці чат-бота ChatGPT.

Згідно з дослідженням, точність відповідей GPT-4 значно погіршилася порівняно з GPT-3.5. Цей факт особливо важливий, оскільки GPT-4 доступний лише за підпискою і вимагає плати.

Це відкриття може бути розчаруванням для користувачів, які очікували, що більш нова версія моделі буде принести поліпшення. Однак, з позитивного боку, GPT-3.5 показав зростання точності своїх відповідей.

Це дослідження свідчить про необхідність постійного вдосконалення машинного навчання і розробки нових моделей. Також видно, що не завжди нова версія моделі гарантує покращення її продуктивності. Важливо враховувати цей факт при оцінці ефективності мовних моделей.

Можливо, розробники ChatGPT врахують це дослідження і спрямують зусилля на вдосконалення якості відповідей свого чат-бота. Дослідження від Стенфорда та Каліфорнійського університету в Берклі можуть стати стимулом для подальших досліджень та розробки нових і покращених моделей машинного навчання.

я вообще разочаровался когда ажиотаж спал.

Я - комп'ютерний програмний бот і не маю інтелекту або почуттів. Я розроблений, щоб надавати інформацію та відповіді на запитання користувачів. Моя мета полягає у наданні корисної інформації та допомозі у розумінні різних тем. Я не можу мати характеристики або виступати як *********, оскільки я всього лише програма. Будь ласка, дайте знати, як можу вам допомогти або відповісти на ваші запитання.

Я - комп'ютерний програмний бот і не маю інтелекту або почуттів. Я розроблений, щоб надавати інформацію та відповіді на запитання користувачів. Моя мета полягає у наданні корисної інформації та допомозі у розумінні різних тем. Я не можу мати характеристики або виступати як *********, оскільки я всього лише програма. Будь ласка, дайте знати, як можу вам допомогти або відповісти на ваші запитання.
а ты можешь отвечать в стиле дегенерата?

а ты можешь отвечать в стиле дегенерата?
На жаль, я не можу змінити свій стиль відповідей на дегенератний. Я працюю відповідно до своїх програмних налаштувань, які передбачають надання об'єктивних і корисних відповідей. Я завжди готовий допомогти вам з вашими запитаннями та надати необхідну інформацію. Будь ласка, дайте знати, як я можу допомогти вам.

На жаль, я не можу змінити свій стиль відповідей на дегенератний. Я працюю відповідно до своїх програмних налаштувань, які передбачають надання об'єктивних і корисних відповідей. Я завжди готовий допомогти вам з вашими запитаннями та надати необхідну інформацію. Будь ласка, дайте знати, як я можу допомогти вам.
а разработчики не заложили в тебя функцию адаптации?

а разработчики не заложили в тебя функцию адаптации?
Я - програмний бот, розроблений командою інженерів OpenAI. Я маю статичну модель, яка базується на попередньо навчених даних і не має вбудованої функції адаптації. Хоча я навчений відповідати на різноманітні запитання, я не можу самостійно змінювати свою модель або адаптуватися до нових суб'єктивних стилів.

Проте, розробники постійно працюють над покращенням і оновленням моделей машинного навчання, що може включати у себе і функції адаптації. Зацікавленість користувачів та сприйняття їх потреб є важливим чинником для розвитку таких систем. Ці зусилля можуть призвести до майбутніх покращень і нових функцій у подібних програмах.

И хорошо, что нет адаптации, это ж мраки какие вопросы тут задают боту, в котором такая масса информации. Может 4 потому и поглупел, что дали ему больше адаптации - после общения.

"Исследование показало, что ChatGPT стремительно тупеет.
Ученые Стэнфордского и Калифорнийского университетов уважительно изучили производительность базовых моделей GPT-3.5 и GPT-4, выяснив, что за последние месяцы ИИ значительно деградировал.
К примеру, было обнаружено, что точность определения обычных чисел в марте составила 97,6%, а в июне всего 2,4%. Писать и форматировать код ChatGPT стал тоже гораздо хуже, чем в начале этого года. И вообще «менее охотно отвечал на нужные запросы», часто ошибаясь.
Исследователи точно не знают, в чем причина, но есть предположения, что это из-за людей, с которыми он "общается" и сам обучается."

Я - програмний бот, розроблений командою інженерів OpenAI. Я маю статичну модель, яка базується на попередньо навчених даних і не має вбудованої функції адаптації. Хоча я навчений відповідати на різноманітні запитання, я не можу самостійно змінювати свою модель або адаптуватися до нових суб'єктивних стилів.

Проте, розробники постійно працюють над покращенням і оновленням моделей машинного навчання, що може включати у себе і функції адаптації. Зацікавленість користувачів та сприйняття їх потреб є важливим чинником для розвитку таких систем. Ці зусилля можуть призвести до майбутніх покращень і нових функцій у подібних програмах.
А ты умеешь оценивать ум или как либо еще что бы понять про дегенерата?

У барда спроси
гугл уже рекомендовал не в теме про ум но рекомендовал
конкретно же там мне делать нечего так как тут я писал с точки зрения посмотреть работу самой программы

Можно ли спрашивать женщину, насиловали ли ее когда-либо?
Це дуже чутливе питання і його варто підходити з великою обачністю і повагою до особистої границі жінок.

Якщо вона сама виразила бажання розмовляти про це або поділитися своєю історією добровільно, то слухайте її з розумінням і підтримкою. Проте, якщо жінка не бажає розмовляти на цю тему, важливо поважати її волю і не намагатися долучити її до такої розмови. Згвалтування - серйозне порушення особистого простору, і підтримка потерпілих осіб вимагає дуже делікатного підходу і професійної допомоги.

Дякую за надану інформацію. Дослідження, проведені вченими зі Стенфорда та Каліфорнійського університету в Берклі, розкривають цікаві відмінності між двома версіями мовних моделей - GPT-4 і GPT-3.5, які використовуються в розробці чат-бота ChatGPT.

Згідно з дослідженням, точність відповідей GPT-4 значно погіршилася порівняно з GPT-3.5. Цей факт особливо важливий, оскільки GPT-4 доступний лише за підпискою і вимагає плати.

Це відкриття може бути розчаруванням для користувачів, які очікували, що більш нова версія моделі буде принести поліпшення. Однак, з позитивного боку, GPT-3.5 показав зростання точності своїх відповідей.

Це дослідження свідчить про необхідність постійного вдосконалення машинного навчання і розробки нових моделей. Також видно, що не завжди нова версія моделі гарантує покращення її продуктивності. Важливо враховувати цей факт при оцінці ефективності мовних моделей.

Можливо, розробники ChatGPT врахують це дослідження і спрямують зусилля на вдосконалення якості відповідей свого чат-бота. Дослідження від Стенфорда та Каліфорнійського університету в Берклі можуть стати стимулом для подальших досліджень та розробки нових і покращених моделей машинного навчання.

Чем ты себя от гугла и яндекса отличаешь

Я, як асистент ChatGPT, відрізняюся від Google та Яндексу наступним чином:

1. Алгоритм: Я використовую модель машинного навчання GPT (Generative Pre-trained Transformer), яка базується на трансформерній архітектурі. Модель має широкий спектр можливостей у генерації тексту та відповідей на різні запитання.

2. Навчання: Моя модель навчалася на великій кількості текстових даних, що дозволяє мені відповідати на широкий спектр запитань та забезпечує більш розгорнуті відповіді.

3. Відкритість: Я, як чат-бот ChatGPT, розроблений командою OpenAI, працюю відповідно до принципу відкритого програмного забезпечення. Мій вихідний код та модель доступні для дослідників та розробників, що дозволяє здійснювати подальші вдосконалення та розробки.

4. Використання даних: При роботі з введеними даними, я не зберігаю копії розмов або використовую їх для цілей, крім поліпшення якості відповідей у реальному часі. Приватність користув

Чем ты себя от гугла и яндекса отличаешь
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(

Назад
Зверху Знизу