Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коронавирус

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 166 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 339 28.9%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 249 21.2%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 218 18.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1175
Авакову при расследовании беспорядков главное не выйти на самого себя.

В Санжарах люди под ворота санатория начали приносить продукты (фрукты, овощи, напитки..) для тех, кто в карантине.. Позитивный символ.. после вчерашнего

Не верю

Небось зеля или кто-то (вряд-ли зеля, ума не хватит) дал команду чтоб ночью подкинули хавку, аля местные снизошли

У деда тамошнего брали интервью который через забор с санаторием живёт. Послал всех куда подальше, а точнее в Межгорье

ЗЫ в Тернополе и в других оплотах рагуль тоже титушки были?

Это наверно и есть местные жители, а титушки в Киев уехали

Я думаю, кому надо , те знают, кто и чьи эти титушки (как это было и ранее и на знаковых наших протестах вплоть до майданов). Мне хочется, наконец, уже увидеть адекватную и жесткую реакцию, но не только по стрелочникам, а и по заказчикам (даже если это коллективный заказчик- значит по одиозным фигурам этого коллектива).
Но пока я наблюдал ранее в конечном итоге договорняки...:(

В Санжарах люди под ворота санатория начали приносить продукты (фрукты, овощи, напитки..) для тех, кто в карантине.. Позитивный символ.. после вчерашнего

А ось і місцеві :клас:

Проте локомотив запущений і несеться на всіх парах. ***ло лікує, такого подарунка йому ще ніхто не робив

это тоже гениально

это ни за какие 500 грн на нос не организуешь
этож ***** чистосердечный и единый порыв украинского народа, ***

Мне хочется, наконец, уже увидеть адекватную и жесткую реакцию, но не только по стрелочникам, а и по заказчикам
Гадаєш сам себе покарає?

d71d04d8caa3f330f3706926.webp

На сьогодні це самий крупний тітушковод

И на форуме появилась толпа провокаторов.

Вот например сообщение в тему о строительстве станции метро на Одесской (!)

Весь ФБ в этой ганьбе украинцев.

Это спланированная инфооперация. Я еще 3 недели назал пытался подписчикам в ФБ втолковать, что этот ажиотаж, истерию и страх, вокруг вируса в наших СМИ не просто так раздувают.

Одно дело сухие отчеты и статистика о заражённых/выздоровевших/умерших. А другое "ааааа! мы все умрем!". Какашки, бананы, сопли, посылки, по воздуху...

Как то так

Как сообщают брянские СМИ, у 41-летней гражданки Китая по пути поднялась температура. Когда именно она приехала в Россию — не известно, в Киев она прибыла из Москвы.

Как то так

Как сообщают брянские СМИ, у 41-летней гражданки Китая по пути поднялась температура. Когда именно она приехала в Россию — не известно, в Киев она прибыла из Москвы.

Текст по дебильному написан (с)
По пути откуда куда? Из Киева в Москву?

А в каком контексте это было?

Прямая речь -

"Якщо будете перекривати дороги і підбурювати людей, ми привеземо всіх наших громадян... то я особисто привезу наших громадян в ***** Заспу в особняки".

Так им и надо олигархам этим из К-З подумали Новосанжарцы!

А потом менты привезли этих громадян к ним в Новые Санжары. Без зеленского.

Мне кажется отличный контекст. Ни разу не стоит поднапрячься.

Майкл Щур
13 год ·

Ви знали, що серед евакуйованих з Китаю українців є 8-річна дитина?

- Доброго дня. Ось ми і побачили в тих Санжарах обличчя страху смерті. Страх смерті показує, яка людина всередині. Бо перед смертю нема сенсу більше нічого приховувати, вдавати, грати роль. Ти ж зара помреш.

Я дивився відео з дрона. Пару десятків людей. Настрашених, дезорієнтованих, у яких зі спільного - лише недовіра до всіх і всього.
Вони були готові на все. Бо вони були переконані, що в тих маршрутках не люди, яким потрібна допомога. А їхня смерть.

У одному з тих автобусів їхала 8-річна дитина.

Вони кидали по автобусах камінням

Що відповісти дитині, якщо вона спитає «чим це розбило вікно автобуса?» і «чому?» Що відповісти?

Чисто емоційно, як батько, я дуже хочу, щоб прізвища затриманих сьогодні, тих, хто кидав каміння, були опубліковані.

Але з іншого боку - такі люди є всюди. У вашому хай-тек офісі, по-сусідству. В маршрутці поруч із вами. Завжди і всюди є такі люди, які від небезпеки перетворюються на звірів, які готові пожертвувати будь-ким і будь-якими цінностями, лиш би вижити. Ми в дитинстві таких називали сцикунами.

Коли з’являється сцикун, не працюють аргументи, благання... в такі моменти працює лише дуже сильна піз&₴@?на. Інколи моральна, а інколи - фізична. Вона приводить до тями. Нажаль в Санжарах не було того, хто міг би це зробити. Жодного авторитету. Нікого. Священника МП-КП-УПЦ-УГКЦ, друга, батьків, сусіда, вчителя, тренера. Нікого.

Але не все так погано. Бо я впевнений, що в тих самих місцях - офісах, квартирах, маршрутках - є люди з протилежними принципами. Які готові рятувати. Які мають холодну голову. Які зберігають здатність думати у небезпечних і складних обставинах. Ці люди є. Бо зрештою ці люди допомагали цим українцям повернутись.

Але списки ідіотів з Санжар я б відкрив. На майбутнє буде урок. Іншим сцикунам.

Если Аваков взял на себя ответственность, то:
1. Должен был гасить панику, а не раздувать ее.
Вместо того, чтобы выводить на сцену медиков в костюмах химзащиты,
должен был направить к месту карантина милицейских психологов

Бахилы и маска. Вы видели костюмы химзащиты?

Вкладення

• 931E1247-9FF4-4D4B-AE82-1580BCAE2D25.webp
    931E1247-9FF4-4D4B-AE82-1580BCAE2D25.webp
    86.9 КБ · Перегляди: 378
Бахилы и маска. Вы видели костюмы химзащиты?

Вряд ли есть смысл спорить здесь о терминах.
Разговор о том, зачем "это" на прессконференции.
f05bd970390820c2c0c2.webp

Как такая картинка могла успокоить население.

В России отцепили вагон поезда из–за пассажирки с подозрением на коронавирус

ТАСС, 21 февраля. Вагон пассажирского поезда отцепили в Брянске и отправили в санитарный тупик из–за подозрения, что у одной из пассажирок коронавирус.

"Вагон [пассажирского поезда] отцеплен, находится в санитарном тупике. Всего в нем был 21 человек — 19 пассажиров и два проводника. Отцепка вагона вызвана подозрением у одной из пассажирок на коронавирус, она госпитализирована", — сказал собеседник агентства.

По его словам, в настоящее время пассажиры и два проводника находятся в вагоне и проходят в нем медицинское обследование. "При этом двое из них [пассажиров] госпитализированы. По предварительным данным, детей нет", — уточнил он.

Пассажиры отцепленного вагона, без признаков заболевания, будут отправлены на карантин. Он продлится две недели, уточнили ТАСС в департаменте здравоохранения Брянской области. "У нас есть специальный госпиталь, который развернут на базе городской больницы №4, где они будут размещены", — сказал руководитель департамента Андрей Бардуков.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

- водій збив немовля;
- 6-річна дівчинка та 12-річний хлопчик загинули в Таїланді;
- уже двоє українців заражені коронавірусом;
- в Україну прибувають евакуйовані з Уханю громадяни;
- поширення коронавірусу в світі;
- суд над стрільцем, що поранив 2 людини;
- сильний вітер повалив білборди
-буревій в Європі;
- суд над волонтеркою;
- про шахрайку , яка видавала себе дружиною військового;
- потонули троє малих дітей;
-школи закрили через забруднення пестицидами;
- пасажири почубилися з прикордонниками
Це не фільм жахів і не кримінальна хроніка, а реальний випуск новин одного з телеканалів. Віддати належне, на інших телеканалах верстка новин приблизно така сама. Страх,істерика, мова ненависті, залякування, ще трохи страху, й ненависті до всього , що навколо, формування ненависті до України, бо як можна любити територію, де тільки ріжуть, крадуть, отруюють ,збивають , де суцільна корупція, де всі політики апріорі огидні, де відсутня інтелігенція і апріорі немає позитивних новин - ось цим інформаційним фуддом щодня , з року в рік годують українців. Потім ми дивуємося люмпенізація населення, шаріківщиною, повною відсутністю ****ітичного мислення? Вас дивує десакралізація влади? В нас відбулася десакралізація краіни. Нас дивує безумство нинішнього парламенту, слуги, які плоть від плоті народу? Мене - не дивує. Але наступна влада буде ще менш українська, якщо і далі продовжиться ця маргіналізація країни... Нові Санжари - це сигнал. Який бажано всім почути і зрозуміти. Владі, опозиції, медіа, інтеллігенціі, церкві, громадянському суспільству.

От такой чем хочешь можна заразится.

Назад
Зверху Знизу