Re: Коронавирус (БФ!) - В Харькове открыли уже пять центров вакцинации. Три работают ежедневно
Незрозуміло, звідки у вас стільки агресії. І навіщо. Ну домінуйте собі, як каже хрей, над всіма недолугими. Це ж не вакцинація, це просто пз с дірками. Ну вам зручно - користуйтесь. Іншим не зручно. Навіщо агітувати за якусь ***ню (чи дуже зручну, як для вас, річ)?
Домінатори, *****.
***ть...***ть...***ть...***ть
сукааа!!!
якіж ви безграмотні.
не буду нічого пояснювати, *****, буду домінувати над вами та потішатись![]()
Я тобі вже 100500 разів сказав - ніякі НОВІ дані ти нікуди не передаєш користуванням дією. Тож припиняй вже цю ***ню.
Дія - це не запис на вакцинацію. Це купа документів в смартфоні, й це зручно. В майбутньому ще й купа послуг замість ходити черги стояти десь.
Так, фукціонал поки неповноцінний, в тому числі з-за законів, а не самої дії, туплять як завжди в нас, але вже на зараз тупо паспорт, штрафи та борги, водійське посвідчення - це вже овердофіга та супер полегшує життя.
Колись й свідоцтво про вакцинацію там буде.
Незрозуміло, звідки у вас стільки агресії. І навіщо. Ну домінуйте собі, як каже хрей, над всіма недолугими. Це ж не вакцинація, це просто пз с дірками. Ну вам зручно - користуйтесь. Іншим не зручно. Навіщо агітувати за якусь ***ню (чи дуже зручну, як для вас, річ)?
Домінатори, *****.

... только Астразенека- Пфайзер... и не везде...