Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ївакцины от короны разные и принципы работы у них разные. у некоторых старые принципы, у некоторых - новые. но смысл опасений не в принципах действия а в отсутствии данных клинических исследований, что делает их непредсказуемыми в долгосрочной перспективе
У меня жёлтые штаны уже есть. Получил сертификат сегодня.
Єбанутись. В кармані на клацало)))Это под чем так плющит?![]()
Это под чем так плющит?![]()
Его АлисаС чпокнула...![]()
Я помню. Кстати на след. день после того как эта тема на ХФ появилась...обрати внимание на дату.
Конечно, право.С хуя ли? Вакцинация не обязанность. Вакцинация право. Тем более, что теперешняя вакцинация очень похожа на последнюю стадию массовых клинических испытаний этих вакцин. И моё, и миллионов людей право в этих испытаниях не участвовать. Походу ты яйца с лёгкими попутал.
Сотрясание воздуха, не более того. Посмотрим на осень. Вангую - "привитые" страны будут болеть не меньше других
Неужели в Латвии рекламируют вакцинацию на русском языке?Да? И именно поэтому в правом нижнем углу очертания карты Латвии?
І що в тебе показало після вакцинації?
Референтный интервал:
< 20 BAU/ml - отрицательный
20-25 BAU/ml — неопределенный (рекомендовано повторное исследование)
> 25 BAU/ml — положительный
То есть карта Латвии таки ни о чём не говорит? Ну ок.Неужели в Латвии рекламируют вакцинацию на русском языке?
Если это Латвия то встреча с прабабушкой и прадедушкой возможна. Это же не россия (страна-террорист)
О, опередил.В Латвии проводится кампания «Два миллиона причин вакцинироваться!», в рамках которой известные жители страны рассказывают о том, что их побуждает прививаться от Covid-19. Но вот в случае с плакатом, на котором людей мотивирует бывший футболист сборной Латвии и экс-президент Латвийской футбольной федерации Каспарс Горкшс, ситуация обернулась скандалом, пишет Press.lv.
Русскоязычная версия плаката с Горкшсом была замечена очевидцем в автобусе рижского муниципального транспортного предприятия Rīgas satiksme. Оригинальный вариант плаката был выполнен на латышском языке. На нем призыв Горкша звучал следующим образом: «Я вакцинируюсь, потому что хочу приехать в гости к бабушке и дедушке».
Подробнее:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
БесплатноСкільки ?
Мои права пронисаны в Конституции Украины. А в каком документе право государства не пускать не привитых детей в школу прописано? Кинь ссыль? Ну или хотя бы номер и число принятие такого закона.
И ещё дурнык, тест может требовать только принимающая сторона, а не страна отправления. Но ты ж и тупак, таких простых вещей и не знаешь, и не понимаешь, зато срёшь зачётно.
А дальше лучше не будет...Стаття 15. Запобігання інфекційним захворюванням у дитячих закладах
Прийом дітей до виховних, навчальних, оздоровчих та інших дитячих закладів проводиться за наявності відповідної довідки закладу охорони здоров'я, в якому дитина перебуває під медичним наглядом. Довідка видається на підставі даних медичного огляду дитини, якщо відсутні медичні протипоказання для її перебування у цьому закладі, а також якщо їй проведено профілактичні щеплення згідно з календарем щеплень і вона не перебувала в контакті з хворими на інфекційні хвороби або бактеріоносіями.
Дітям, які не отримали профілактичних щеплень згідно з календарем щеплень, відвідування дитячих закладів не дозволяється. У разі якщо профілактичні щеплення дітям проведено з порушенням установлених строків у зв'язку з медичними протипоказаннями, при благополучній епідемічній ситуації за рішенням консиліуму відповідних лікарів вони можуть бути прийняті до відповідного дитячого закладу та відвідувати його.
Ты позадрачивать решил? Ну-ну.Мои права пронисаны в Конституции Украины. А в каком документе право государства не пускать не привитых детей в школу прописано? Кинь ссыль? Ну или хотя бы номер и число принятие такого закона.
И ещё дурнык, тест может требовать только принимающая сторона, а не страна отправления. Но ты ж и тупак, таких простых вещей и не знаешь, и не понимаешь, зато срёшь зачётно.
Відсторонення від занять у школі не щепленої за віком дитини законне та забезпечує безпеку для всіх учнів.
Верховний Суд у складі колегії суддів Першої судової палати Касаційного цивільного суду залишив без змін судові рішення районного та апеляційного судів, якими відмовлено в задоволенні позову про визнання недійсним та скасування наказу директора ліцею про відсторонення від занять учениці, не щепленої за віком.
Згідно зі ст. 53 Закону України «Про освіту» здобувачі освіти мають право на безпечні та нешкідливі умови навчання, утримання і праці, а також зобов’язані відповідально та дбайливо ставитися до власного здоров’я, здоров’я оточуючих, довкілля.
Відповідно до положень ст. 3 Конвенції про права дитини в усіх питаннях щодо дітей першочергова увага приділяється якнайкращим інтересам дитини.
Завданням держави є забезпечення дотримання оптимального балансу між реалізацією права дитини на освіту та інтересами інших дітей.
Закон дає право батькам відмовитися від проведення обов’язкових щеплень дитині.
У справі, яка переглядається, індивідуальне право (інтерес) відмовитися від щеплення матір’ю дитини при збереженні обсягу прав дитини на здобуття освіти, у тому числі в шкільних закладах освіти, протиставляється загальному праву (інтересу) суспільства, інших батьків та їх дітей, які провели у встановленому державою порядку щеплення, зокрема перед направленням дітей до навчального закладу для здобуття освіти. Унаслідок встановлення такого балансу досягається мета – загальне благо у формі права на безпеку та охорону здоров’я, що гарантовано статтями 3, 27 та 49 Конституції України.
Держава, установивши заборону відвідувати навчальний заклад дитиною, яка не має профілактичних щеплень, реалізує свій обов’язок щодо забезпечення безпеки життя і здоров’я всіх учасників освітнього процесу, у тому числі й самої нещепленої дитини.
Отже, право дитини позивачки на освіту в шкільному навчальному закладі було тимчасово обмежено з огляду на суспільні інтереси.
Водночас право дитини на здобуття освіти не порушене, оскільки для дітей, які не можуть відвідувати заклад освіти за відсутності щеплень, установлені альтернативні способи отримання освіти та продовження навчання, зокрема в навчальному закладі.
Доводи про те, що оспорюваними наказами відповідача порушено конституційне право дитини на освіту, є безпідставними з огляду на таке.
Вирішуючи питання про співвідношення норм статей 3 та 53 Конституції України, не можна не визнати пріоритетність забезпечення безпеки життя, здоров’я і безпеки людини над правом на освіту.
Постанова Верховного Суду від 10 березня 2021 року у справі № 331/5291/19 (провадження № 61-17335св20)