Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Короче. ХФ кращій.

• Автор теми Автор теми IceBerg_
  • Дата створення Дата створення
відчула себе котом :збентежений:
це що чи хто - вегерас? :D
:D Кошечкой ) Это прекрасно :)

Скучающий пенсионер, овер 75 лет, троллит помаленьку везде, где дотягивается :)
С переменным успехом троллит, потому как всех почти уже достал. )
Вегерас - его "прошлый" ник, вроде так. :)

:D Кошечкой ) Это прекрасно :)

Скучающий пенсионер, овер 75 лет, троллит помаленьку везде, где дотягивается :)
С переменным успехом троллит, потому как всех почти уже достал. )
Вегерас - его "прошлый" ник, вроде так. :)
ааа оооо
зрозуміла.
ну якщо за 75, то не треба до нього так сурово. то можє бути або деменція, або просто вжє вік... а з віком люди стають нервовими та противними за характером.
то треба розуміти, та відповідно ставитись. з розумінням та лагідностю :збентежений:

ааа оооо
зрозуміла.
ну якщо за 75, то не треба до нього так сурово. то можє бути або деменція, або просто вжє вік... а з віком люди стають нервовими та противними за характером.
то треба розуміти, та відповідно ставитись. з розумінням та лагідностю :збентежений:
То все помста тих, кому я пробую безнадійно відкрити очі на їх хворобу - сифіліс середньої освіти...

То все помста тих, кому я пробую безнадійно відкрити очі на їх хворобу - сифіліс середньої освіти...
Усі йдуть не в ногу, і тільки осяяний Славік - в ногу. Не треба, діду, сто раз казали, ти зовсім не взірець розуму та освіченості, і тобі це доводили вже.

Усі йдуть не в ногу, і тільки осяяний Славік - в ногу. Не треба, діду, сто раз казали, ти зовсім не взірець розуму та освіченості, і тобі це доводили вже.
Всі на світі , всі на ХФ чи всі на ХФ, хто слідкує за моєю писаниною? Останніх зовсім не багато і нічого дивного чи особливого, якщо вони йдуть не в ногу.))))))

Но это ХФ детка, согласись.
Только тут найдут за что обосрать, даже если посыл был все пидорасы, а ХФчане дартаньяны :D
И это ******* я бы сказала. Намного лучше рафинировано-постно-дебильных чатов :цехф::браво:

Но это ХФ детка, согласись.
Только тут найдут за что обосрать, даже если посыл был все пидорасы, а ХФчане дартаньяны :D
И это ******* я бы сказала. Намного лучше рафинировано-постно-дебильных чатов :цехф::браво:
Ну, примерно так. Филиал психушки на демократическом самоуправлении.

Ну, примерно так. Филиал психушки на демократическом самоуправлении.
і в цьому ж і є ота сама ізюмінка, яка тримає тут людей 20 років :D
прийшли сюди студетнами. і звідци підуть на пенсію.

немного юмора

Назад
Зверху Знизу