Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Конец ДНР (первый пост обновляется)

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
По ссылке Губарев и ополчение встречает новое пополнение из России. Вставить видело не получается.

бомжары какие-то

PS предлагаю давать красную карточку за слова: "ополчение"

Концентрация карателей просто зашкаливает :)

свежая инфографика
BsGFW1sIcAEv6w9.webp

Сегодня в новостях сказали, что эти, из днр. и лнр. контрактную армию делают. Теперь там все не продажные и наемники, а контрактники и профессионалы, блин)))

Сегодня в новостях сказали, что эти, из днр. и лнр. контрактную армию делают. Теперь там все не продажные и наемники, а контрактники и профессионалы, блин)))
За 5000-6000 гривень будут за свободу ********а сражаться.
Идейные закончились. :D

Наркеты и алканавты и почти у всех носы перебиты.

запчасти приехали,кто не подойдёт поедет назад +200+:D
цитата от дыркина
Созвал пресс-конференцию, но к журналистам решил не выходить: не успел придумать ничего такого, о чем я еще не ныл на камеру.

Они анализы на печень,почки, крови там с собой захватили ?
Семеченко просил алкашей не присылать.

Даже не ******и, а валенки. От Карпат до владивостока?эт до прибалтики дойти хотят? попахивает шовинизмом

Яценюк призывает беженцев Славянска возвращаться на руины
Бред пишите электроснабжение центра и Артема уже восстановили, да и как оказалось досталось центру меньше даже чем Николаевке.

Свежачёк из трубы

Снятый с постамента сторонниками "ДНР" танк – памятник в Дружковке вернулся на место
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

как заявил дыркин
Вернули на постамент позаимствованный Т-34. Оказалось, что даже в помнящей подвиг дедов России снарядов калибра 76 мм уже не найти

У Слов'янська з'явився в.о. мера-"регіонал":confused:
Обов'язки мера Слов'янська виконує "регіонал" секретар міської ради Олександр Самсонов.

Про це "Українській правді" повідомив сам Самсонов.

"Я секретар міської ради й зараз я виконую обов'язки мера міста. За законом, коли мер написала заяву, то автоматично обов'язки виконує секретар міськради", - сказав він.

Самсонов додав, що жодних погоджень із владою для цього бути не має.

На уточнюючі питання Самсонов попросив передзвонити пізніше, оскільки в нього нарада. " У мене просто нарада, люди приходять. У нас же тут зараз жара, ви розумієте", - сказав він.

У коментарі, який наводить прес-секретар Правого сектору Борислав Береза з посиланням на місцевих жителів, Самсонов - "родина сім'ї й помічник екс-мера Слов'янська Нелі Штепи.

Як відомо, саме по Слов'янську обирався у Верховну Раду син екс-прем'єра - Олексій Азаров.

Самсонов народився 1 квітня 1958 року в г. Великі Луки Псковської області. Родом із цієї ж області лідер сепаратистів, що лише нещодавно утік зі Слов'янська з бойовиками – Ігор Гіркін/Стрєлков.

З 2005 по 2008 рік Самсонов – керівник апарата Слов'янської міської організації Партії регіонів, з 2008-го — голова Слов'янської міської організації Партії регіонів.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу