Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

кому очень плохо?кто хочет поговорить? - Part 1

• Автор теми Автор теми dandelions
  • Дата створення Дата створення
Нестор, які *** ботаніки??? усі на конях, усі з фамільними коп"ями та древніми щитами;)
А ты перед приходом рыцарей дернула рюмашку?

а ти у рот водички набери

як тільки-но притрусить сніжком, я обов"язково тобі усе докладно розповім:іржач::іржач::іржач::іржач:

Каким снежком...до зимы еще куковать и куковать!нет я требую немедленно мне сообщить цель ваших намерений и полный список рыцарей....

Каким снежком...до зимы еще куковать и куковать!нет я требую немедленно мне сообщить цель ваших намерений и полный список рыцарей....

Мета моїх намірів:rolleyes: Хмм.. Хммм ну Ви як маленький, відколи я зустрілась з вами на тенетах цього ресурсу, я не можу вимовить ні слова від кохання до вас а ваше баснеплітство:rolleyes: зводить мене з розуму та не дає написати список тих панських лицарів:D:D

Шоби Нестор не думав, що ми нічого не знаєм;)

Мета моїх намірів:rolleyes: Хмм.. Хммм ну Ви як маленький, відколи я зустрілась з вами на тенетах цього ресурсу, я не можу вимовить ні слова від кохання до вас а ваше баснеплітство:rolleyes: зводить мене з розуму та не дає написати список тих панських лицарів:D:D

:іржач::іржач::іржач::клас::клас::клас:

Шоби Нестор не думав, що ми нічого не знаєм;)

Фигассе....наваяла

Ашо абижаеш?
Ишоты знаешь?

хочу на каток ((
жааарко...(

Фастик,это ты мне вчера звонил и нахамил?

а че ты велик дядьке не ченишь? :rolleyes:

я думаю, дядьке предлагал, только он морозится и ничего не отвечает. Много раз в теме предлагал, а ответа ноль, а что, хочешь с ним покататься :)

5.gif

Назад
Зверху Знизу