Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кому допомогати?

• Автор теми Автор теми Боб27
  • Дата створення Дата створення
нет, не так

тема бред.

тебе денег не хватает - иди разгружай посылки НП
около 50 грн час
могу скинуть координаты

Я був на співбесиді на НП на метро Малишева, але моє досье навіть не розглядали, бо я в категорії "за 50".

Я не жалкуюсь, тутой тема не за моє працевлаштування.

Тема за вихід з кризи - кому допомогти вийти, та як.

Я був на співбесиді на НП на метро Малишева, але моє досье навіть не розглядали, бо я в категорії "за 50".
какое еще собеседование?
руки ноги есть, доки в порядке - вперед и с песней.
ну понятно, что если есть ограничения по физухе (инвалид например) то не возьмут

ты *****, троль или мамкин сыночка, который в магазах не бывает?:D:рл:

В магазинах овочі не купляю, а на Кінному як були ціни до кризи такі і зосталися. А у магазах дійсно підняли користуючись моментом нажитися на співгромадянах (АТБ особливо відзначився).

Картопля дійсно подорожчала на 1грн. але тоє сезонне. Саму смачну картоплю я купляю на Ярославській на складі.

какое еще собеседование?
руки ноги есть, доки в порядке - вперед и с песней.
ну понятно, что если есть ограничения по физухе (инвалид например) то не возьмут

То ти мабуть ніколи на НП не встроювалася.

Дзвониш. Призначають на 8 ранку біля прохідної на Малишева. Дівчина збирає усіх. Ведуть на 3-й поверх. Содють в аудіторію. Роздають анкети та таку бумагу про нерозголошення та матеріальну відповідальність. Заповнюють усі разом. Несуть анкети до служби безпеки НП. Отсіюють початково за анкетами. Потім наче співбесіди. Але мене та ще одного "за 50" відсіяли одразуж до співбесіди.

Ти не пиши про тоє про що не знаєш.

То ти мабуть ніколи на НП не встроювалася.

Дзвониш. Призначають на 8 ранку біля прохідної на Малишева. Дівчина хбирає усіх. Ведуть на 3-й поверх. Содють в аудіторію. Роздають анкети та таку бумагу про нерозголошення та матеріальну відповідальність. Заповнюють усі разом. Несуть анкети до служби безпеки НП. Отсіюють початково за анкетами. Потім наче співбесіди. Але мене та ще одного "за 50" відсіяли одразуж до співбесіди.

Ти не пиши про тоє про що не знаєш.
я тебе пишу про шабашку.
набирают каждый день.
работа в 2-3 смены.
отработал - расчет на месте.
какая еще дивчина и анкета:D

какая еще дивчина и анкета
Я так і робив у чорну але не на НП. Тому зараз без збереження заробітної плати на час карантину, та без гарантії збереження робочого місця.

Не жалкуюсь - ми, усі хто найожував державу отримали своє - без роботи, без пособія, без двох третин за вимушений простій. Навіть субсидію на комірне неможна оформити.

Влада надає 1000грн. кожному пенсу в додаток до пенсій у зв'язку з епідемією.

Я поважаю пенсів. Але мене дивує логіка подій. Як не прикро, алеж пенси вже пристосувалися до існуючого для них рівня існування. Діти в пенсів вже дорослі. Кватири в пенсів є, ТВ, меблі, одяг, посуд є.

А ось люди працездатні в більш вразливому становищі - діти малі, потребують піклування, кватири в кого є в кого нема, в кого в іпотеці, хтось орендує, одягатися треба в нове (плащ з 70-х не підходе), треба комп, телефон, їсти не гречку та сухарики - молодик таким просто не наїситься, треба на штори у школу (бо дитині торта не дадуть вчителя) ......

Тож допомогти треба б було не пенсам, алеж молодикам, принаймні тим хто дітей має.

Чи не так?

всё верно. я кредитов понабирал хуеву гору, рассчитывая на определённый более менее стабильный доход. а теперь хоть собаку продавай :(

вот возьму и перестану платить. и кто от этого выиграет?

а теперь хоть собаку продавай
не горячись на счет собаки:D
attachment.webp

Влада надає 1000грн. кожному пенсу в додаток до пенсій у зв'язку з епідемією.
Влада пока надала *** в сраку каждому пенсу, а не 1000грн.
Как было 1638, так и осталось. Сегодня СМСка пришла...
Во-во, только мне СМС-ка раньше на пару дней пришла.... Индексации - ноль целых и *** на рыло, обещанной тыщщи - залупу на воротник......
Моей маме не дали.
Так и никому пока!

Назад
Зверху Знизу