4000 грн на місяць

Комп'ютер під MacOS X

• Автор теми Автор теми Nattfodd
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 1370
Комп'ютер під MacOS X

Настав час робити апгрейд свого робочого комп'ютера, що одночасно співпало із суто гіковським інтересом до MacOS X. Випереджаючи пости типу: "мсье знает толк в извращениях", "купи mac, нищеброд" і т.д. - зайвих грошей на mac поки що немає, та і Windows 7 є наразі основною системою. Оскільки Windows 7 до фєні, на чому працювати, комп збираю із ухилом до Mac в рамках своєрідного експерименту - хочеться чогось нового. Зараз комп'ютер побудований на AMD, тож я навіть не рипаюсь :D

Вичитав, що можна зібрати з окремих комплектуючих систему, що повністю сумісна з оригінальними Mac (тобто MacOS X поставиться з оригінального образу без всяких додаткових проблем типу пошуку необхідних кекстів і т.д.). Така система майже повністю повторює ту конфігурацію, яку я собі попередньо накидав у якості апгрейду:

CPU: Intel Core i5-3570K
MB: GA-H77-DS3H
RAM: DDR3 8Gb PC3-12800 (1600MHz) Corsair Vengeance
GPU: nVidia GeForce™ GTX 560 Ti 1024Mb DDR5 Asus ENGTX560 Ti
SSD 120 Gb, SanDisk Extreme SATAIII

Власне питання - чи є тут на форумі люди, що мали досвід підбору комплектучих спеціально "під Mac"? Наскільки ця ідея взагалі близька до життя? Чи скільки комплектуючі не підганяй, а все одно прийдеться танцювати з бубном і прилаштовувати милиці, щоб поставити сабж?

Останнє редагування:
почитайте
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.
з власного досвіду можу ще порадити материнку Z77X-UD3H.

з SSD порекомендую Crucial M4 CT128M4SSD2.

Слушна порада щодо 3570, все одно ivy bridge, наскільки я знаю, не дуже жваво розганяється. Можна й зекономити.

Щодо SSD - для мене це теж щось нове і незрозуміле. Знайомий намучився з Intel SSD на 240Gb, Windows його мало не кожного дня "радувала" BSOD'ами. Kingston рекомендують на сайті OSx86 без альтернатив - може MacOS X контролер інших SSD не підтримує чи щось в такому дусі.. хто його знає :)

Видео тоже выбрали устаревшее

Может стоит посмотреть на GTX660 (Ti)
1. Я не геймер
2. Дорожче
3. Не факт, що є підтримка в MacOS X

Відео потрібно, як і нинішня GTX460 - у якості додаткових потужностей для рендерингу в продуктах Adobe. Так шо 560ti мене цілком влаштовує.

Останнє редагування:
ТС
ваш правопис далекий від ідеального

взігалі, це слово правильно пишеться як дорожче

Видео тоже выбрали устаревшее

головне не нове\застаріле а повна підтримка залізяк Mac OS, а в цьому сенсі краще старе та перевірене

Настоящий мак будет только на маке все остальное переделки, поэтому заценить все плюхи макоси на пека нельзя :)
но
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
мучайтесь кому интересно :)

Назад
Зверху Знизу