Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Компромисс для двоих!

• Автор теми Автор теми Nataly_
  • Дата створення Дата створення
***, чуть не прозевал...
У МЕНЯ ТОЖЕ нет разряда ! Я следующий, после ****а !
(позору необерёшся, конечно, после ****а , но я надеюсь техникой превзойти его антропологические данные )
Чи й не ,огромный чёрный Байрон :D

мы о шахматах, а ты о чем?:збентежений:

Чи можна ходити по вулиці без маски?

У постанові №211 сказано, що в усіх громадських місцях ви маєте бути в масці чи респіраторі.

Громадське місце - частина будь-якої споруди, яка доступна або відкрита для населення, в тому числі за плату (під'їзди, підземні переходи, стадіони, парки, сквери, дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту, ліфти, державні й медичні установи та інше).

Але! Перелік громадських місць може бути розширений органами місцевої влади. Наприклад, у м. Києві до громадських місць відносяться також зупинки громадського транспорту та 50-метрова зона навколо них; церкви та 50-метрова зона навколо них; заклади торгівлі закритого та відкритого типів, зокрема торгові ряди та ринки; кінотеатри та прилегла до них територія тощо.

Тому ми наполегливо рекомендуємо перебувати на вулиці в масці, оскільки в будь-який момент ви можете опинитись на території, яка підпадає під визначення «громадське місце».
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Блин-одной знакомой позвонил-рассказала о той "девушке из Бергамо",другой позвонил-снова история о той "девушке из Италии".
Вбросы делают блин,чтобы люди велись на эти коронавирусы и эти маски.
А потом снова как при свином гриппе запустят Комаровского какого-нибудь и онтбудет рассказывать что на улице не надо ходить в масках.

у меня есть свои знакомые с Бергамо и с испанского городка.
я доверяю тому, что они говорят

Назад
Зверху Знизу