Статус: Офлайн
Повідом.: 10925
Повідом.: 10925
Увиливает от ответа, старая..))
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Увиливает от ответа, старая..))
Это одно и то же по смыслу.а мне надо, шоб помолчать было с кем ))
Рости вам коллега еще, и рости..Завязівай всяку ***ню читать в інете. І будет тебе щастя. 168 рост, неделю назад 21 год совместной жизни отметілі.

що за маячня від ТСа, якийсь довбойоб. в мене 170 см, двічи одружений, дівочою увагою ніколи не був ображений. нехай краще м"язи та інтелект прокачує, доки це виправно. в решті решт нехай Гру Престолів подивиться, чи на Тома Круза...У нас президент такого роста. И ничего, президентствует.
А був би 1,7 то одружився б вдругеУ мну 1,8 и толку?..![]()
![]()
І що я там забув, нема там ніхуа..
Да мені і першого з головойА був би 1,7 то одружився б вдруге

Том Круз мав 1.70, а його перша дружина Ніколь Кідман1.80 . Така шалена любов була, син є.що за маячня від ТСа, якийсь довбойоб. в мене 170 см, двічи одружений, дівочою увагою ніколи не був ображений. нехай краще м"язи та інтелект прокачує, доки це виправно. в решті решт нехай Гру Престолів подивиться, чи на Тома Круза...
Ще мумсики погано йдуть на брачному ринку))то не я жаліюся, якщо що...Не комплексуйте - підкачайтесь і вперед)
Том Круз мав 1.70, а його перша дружина Ніколь Кідман1.80 . Така шалена любов була, син є.
Зріст - це насправді остання причина невдалих відносин з жінками.
Треба не бути товстим, тупим, алкоголиком чи ніщебродомЩе мумсики погано йдуть на брачному ринку))
Не комплексуйте - підкачайтесь і вперед)
отож, не мило, не зітреться)Тоже, але не так сильно))
А ви Ґалю, балувана..От і я таких з авторитетом не люблю)
Але ж якщо прожито разом багато років, то що ж..
Але якщо відпустив пузо, ****, лисину, седину в бороду, а біса в ребро, пахне пивом та ще ходить в женихах, то інша справа. Тут який би в нього не був зріст..
.
В мене був випадок, коли ще була військова кафедра в інституті: я в перерві стояла біля вікна, і до мене підкатується колобок на ніжках, в майорських погонах)
І починає щось на ти "я давно тебя хАчу" і таке інше. Я дивлюсь на нього - ніколи його не бачила...Не змогла від цього нахабства нічого придумати, сказала: "я заміжня, взагалі-то"))
Він радісно - "так і я жонатий!"
От, думаю, сцуко, дружина його на роботу випроводила, а він, зараза, і на роботі шукає ходи наліво)
Сестра сміялася, казала - "а якщо б він був високий та кучерявий? Тоже б так обурювалась?"))
Тоже, але не так сильно))

Ага ага... бооооольшая любоФФ к гринкартеТом Круз мав 1.70, а його перша дружина Ніколь Кідман1.80 . Така шалена любов була, син є.

чому зараз не у лавах ЗСУ?В мене був випадок, коли ще була військова кафедра в інституті