Допомагаємо ЗСУ!

Коллеги,кто-нибудь рыбачил в Гадяче?

🟡 05:19 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область

0101Alex60

Привіт!
Статус: Offline
Повідом.: 7
  • 🟡 05:19 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Коллеги,кто-нибудь рыбачил в Гадяче?

Приглашают на рыбалку в Гадяч.Никогда там не был,ничего незнаю.
Кто рыбачил подскажите-есть смысл бензин палить?

• 🟡 05:19 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Я думаю не стоит!!! И на сетку не на ловиш)))
Лутше поежжай на Ворсклу!!! с.Сокилкы!!!

Я думаю не стоит!!! И на сетку не на ловиш)))
Лутше поежжай на Ворсклу!!! с.Сокилкы!!!
А вот с этого момента поподробнее плз.Явки,пароли,наживка,клиентура(плотва,лещ,сом ? и т.д.)

Приглашают то в Гадяч...

Назад
Зверху Знизу