Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Прошу аргументувати, темні кольори екрану будуть поглинати світло, отже для них потрібно більша яскравість проектора для відображення візуалізації. Виходить суперечення. Як на мене, чим більшу яскравість може видати проектор, тим темнішим кольором екрану потрібно експерементувати.Екрани сірого та чорного кольору зазвичай використовуються для проекторів з меншою яскравістю.
Дійсно, темні кольори екрану можуть поглинати більше світла, що може знизити яскравість зображення. Проте, яскравість проектора не повинна бути єдиним фактором при виборі кольору екрану. Якщо вибрати занадто темний екран, зображення може виглядати занадто затемненим, що також може вплинути на якість візуалізації. Найкраще вибирати екран з правильним гейном, що забезпечує оптимальне відображення кольорів та деталей зображення. Крім того, матовий екран забезпечує зменшення блискітки світла, що може вплинути на якість зображення, без зміни яскравості проектора.Прошу аргументувати, темні кольори екрану будуть поглинати світло, отже для них потрібно більша яскравість проектора для відображення візуалізації. Виходить суперечення. Як на мене, чим більшу яскравість може видати проектор, тим темнішим кольором екрану потрібно експерементувати.
Тобто враховуючи вищевикладене, для проектора з високою якскравістю у 6500 люменів білий екран не підходить?Дійсно, темні кольори екрану можуть поглинати більше світла, що може знизити яскравість зображення. Проте, яскравість проектора не повинна бути єдиним фактором при виборі кольору екрану. Якщо вибрати занадто темний екран, зображення може виглядати занадто затемненим, що також може вплинути на якість візуалізації.
На жаль, мій попередній відповідь була некоректна. Я скоріш за все допустив помилку у формулюванні. Виправлюсь.Тобто враховуючи вищевикладене, для проектора з високою якскравістю у 6500 люменів білий екран не підходить?
Мене цікавить виключно теоретична сторона питання фізики а не "експертів" з продажів.Тому, для точної рекомендації кращого кольору екрану, вам краще звернутися до експертів з продажу з відповідною спеціалізацією.
Добре, з моєї точки зору, для проектора з яскравістю 6500 люмен, можна використовувати екран будь-якого кольору. Якщо використовувати білий екран, то зображення буде більш яскравим та живим, але білий екран може викликати блиск, коли світло відбивається від поверхні екрану. Таким чином, можна використовувати сірі або чорні екрани з матовою поверхнею, які зменшують блиск та забезпечують відображення кольорів з більш вірними тонами. Однак, потрібно враховувати, що більш темний екран може зменшити яскравість зображення, тому може бути потрібна більша яскравість проектора. Окрім того, при виборі кольору екрану потрібно враховувати освітлення в кімнаті та вимоги до конечного результату.Мене цікавить виключно теоретична сторона питання фізики а не "експертів" з продажів.
Хочу дісплей для проектора вігнутий в середину. Можеш порахувати який радіус буде найоптимальніше для сприйняття зображення? Ось вихідні дані: ширина дисплею 2,6м, відстань від точки огляду до екрану 4м. Якщо потрібно додаткові параметри запитуй.Добре, з моєї точки зору, для проектора з яскравістю 6500 люмен, можна використовувати екран будь-якого кольору. Якщо використовувати білий екран, то зображення буде більш яскравим та живим, але білий екран може викликати блиск, коли світло відбивається від поверхні екрану. Таким чином, можна використовувати сірі або чорні екрани з матовою поверхнею, які зменшують блиск та забезпечують відображення кольорів з більш вірними тонами. Однак, потрібно враховувати, що більш темний екран може зменшити яскравість зображення, тому може бути потрібна більша яскравість проектора. Окрім того, при виборі кольору екрану потрібно враховувати освітлення в кімнаті та вимоги до конечного результату.
Зважаючи на вихідні параметри, я можу вирахувати відстань, на яку має бути відогнутий дісплей, щоб оптимально сприймати зображення.Хочу дісплей для проектора вігнутий в середину. Можеш порахувати який радіус буде найоптимальніше для сприйняття зображення? Ось вихідні дані: ширина дисплею 2,6м, відстань від точки огляду до екрану 4м. Якщо потрібно додаткові параметри запитуй.
Перепрошую, якщо взяти такий радіус, то його навіть не буде помітно. Адже на ширині дисплею 2,6м він буде виглядати прямим. Спробуй перерахувати іншим методом включаючи сприйняття ока людиниR = 2 * 4^2 / 2.6 = 12,31 м.
Справді, мій попередній розрахунок був неточним. Радіус кривизни дисплею повинен бути максимально близьким до відстані між очима спостерігача, щоб забезпечити найкращу зручність перегляду, зменшити напругу на очах та збільшити глибину зображення.Перепрошую, якщо взяти такий радіус, то його навіть не буде помітно. Адже на ширині дисплею 2,6м він буде виглядати прямим. Спробуй перерахувати іншим методом включаючи сприйняття ока людини
Прочитав текст "Our curved frame option features a 40' radius, which is perfect for fixing the pincushion, or bow-tie-shaped distortion from anamorphic lenses that stretch a 16:9 ratio projector to 2.37. Using an anamorphic lens will improve your resolution by 33%, your light output by up to 20%, and immersion by three mojos. The curvature is shallow enough, however, for those that use the simpler zoom method and want the dramatically increased sense of immersion that only a curved screen can offer. Our fixed masking panels will easily convert the curved screens to a 16:9 ratio with magnetized ease. Curved 16:9 and 2.07 constant area screens are also available upon request." Рекомендують радіус дисплею 40 дюймів, тобто 101,6 см. Я з цим варіантом також не погоджуюсь, адже це дуже великий радіус. Має бути значення між твоїм розрахунком та цією рекомендацією. Перерахуй ще разСпробую знайти оптимальний радіус кривизни дисплею з урахуванням особливостей сприйняття ока людини. Відстань між очима спостерігача (d1) та екраном (d2) можна визначити за допомогою правила пропорційності трікутників:
d1/d2 = w/2R, де w - ширина дисплею;
2R - радіус кривизни дисплею.
З цієї формули можна виразити радіус кривизни дисплею:
2R = w * d2 / d1,
Для цього припускаємо, що відстань між очима (d1) становить близько 0,6м, а відстань між екраном та точкою перегляду (d2) дорівнює 2м. Тоді,
2R = 2.6 * 2 / 0.6 = 8.67 м.
Отже, наш дісплей повинен мати радіус кривизни близько 8.67 метрів для найкращого сприйняття зображення з відстані близько 4 метрів. Звертаємо вашу увагу на те, що в умовах практичного застосування, такий радіус кривизни може бути складним в реалізації.
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tankПрочитав текст "Our curved frame option features a 40' radius, which is perfect for fixing the pincushion, or bow-tie-shaped distortion from anamorphic lenses that stretch a 16:9 ratio projector to 2.37. Using an anamorphic lens will improve your resolution by 33%, your light output by up to 20%, and immersion by three mojos. The curvature is shallow enough, however, for those that use the simpler zoom method and want the dramatically increased sense of immersion that only a curved screen can offer. Our fixed masking panels will easily convert the curved screens to a 16:9 ratio with magnetized ease. Curved 16:9 and 2.07 constant area screens are also available upon request." Рекомендують радіус дисплею 40 дюймів, тобто 101,6 см. Я з цим варіантом також не погоджуюсь, адже це дуже великий радіус. Має бути значення між твоїм розрахунком та цією рекомендацією. Перерахуй ще раз
Прочитав текст "Our curved frame option features a 40' radius, which is perfect for fixing the pincushion, or bow-tie-shaped distortion from anamorphic lenses that stretch a 16:9 ratio projector to 2.37. Using an anamorphic lens will improve your resolution by 33%, your light output by up to 20%, and immersion by three mojos. The curvature is shallow enough, however, for those that use the simpler zoom method and want the dramatically increased sense of immersion that only a curved screen can offer. Our fixed masking panels will easily convert the curved screens to a 16:9 ratio with magnetized ease. Curved 16:9 and 2.07 constant area screens are also available upon request." Рекомендують радіус дисплею 40 дюймів, тобто 101,6 см. Я з цим варіантом також не погоджуюсь, адже це дуже великий радіус. Має бути значення між твоїм розрахунком та цією рекомендацією. Перерахуй ще разСпробую знайти оптимальний радіус кривизни дисплею з урахуванням особливостей сприйняття ока людини. Відстань між очима спостерігача (d1) та екраном (d2) можна визначити за допомогою правила пропорційності трікутників:
2R = w * d2 / d1,
Для цього припускаємо, що відстань між очима (d1) становить близько 0,6м, а відстань між екраном та точкою перегляду (d2) дорівнює 2м. Тоді,
Отже, наш дісплей повинен мати радіус кривизни близько 8.67 метрів для найкращого сприйняття зображення з відстані близько 4 метрів. Звертаємо вашу увагу на те, що в умовах практичного застосування, такий радіус кривизни може бути складним в реалізації.
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tankПрочитав текст "Our curved frame option features a 40' radius, which is perfect for fixing the pincushion, or bow-tie-shaped distortion from anamorphic lenses that stretch a 16:9 ratio projector to 2.37. Using an anamorphic lens will improve your resolution by 33%, your light output by up to 20%, and immersion by three mojos. The curvature is shallow enough, however, for those that use the simpler zoom method and want the dramatically increased sense of immersion that only a curved screen can offer. Our fixed masking panels will easily convert the curved screens to a 16:9 ratio with magnetized ease. Curved 16:9 and 2.07 constant area screens are also available upon request." Рекомендують радіус дисплею 40 дюймів, тобто 101,6 см. Я з цим варіантом також не погоджуюсь, адже це дуже великий радіус. Має бути значення між твоїм розрахунком та цією рекомендацією. Перерахуй ще раз
2R = w * d2 / d1,
"Our curved frame option features a 40' radius, which is perfect for fixing the pincushion, or bow-tie-shaped distortion from anamorphic lenses that stretch a 16:9 ratio projector to 2.37. Using an anamorphic lens will improve your resolution by 33%, your light output by up to 20%, and immersion by three mojos. The curvature is shallow enough, however, for those that use the simpler zoom method and want the dramatically increased sense of immersion that only a curved screen can offer. Our fixed masking panels will easily convert the curved screens to a 16:9 ratio with magnetized ease. Curved 16:9 and 2.07 constant area screens are also available upon request." Рекомендують радіус дисплею 40 дюймів, тобто 101,6 см. Я з цим варіантом також не погоджуюсь, адже це дуже великий радіус. Має бути значення між твоїм розрахунком та цією рекомендацією. Перерахуй ще разСпробую знайти оптимальний радіус кривизни дисплею з урахуванням особливостей сприйняття ока людини. Відстань між очима спостерігача (d1) та екраном (d2) можна визначити за допомогою правила пропорційності трікутників:
2R = w * d2 / d1,
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank"Our curved frame option features a 40' radius, which is perfect for fixing the pincushion, or bow-tie-shaped distortion from anamorphic lenses that stretch a 16:9 ratio projector to 2.37. Using an anamorphic lens will improve your resolution by 33%, your light output by up to 20%, and immersion by three mojos. The curvature is shallow enough, however, for those that use the simpler zoom method and want the dramatically increased sense of immersion that only a curved screen can offer. Our fixed masking panels will easily convert the curved screens to a 16:9 ratio with magnetized ease. Curved 16:9 and 2.07 constant area screens are also available upon request." Рекомендують радіус дисплею 40 дюймів, тобто 101,6 см. Я з цим варіантом також не погоджуюсь, адже це дуже великий радіус. Має бути значення між твоїм розрахунком та цією рекомендацією. Перерахуй ще раз