ПерезавантажсяСпробую
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ПерезавантажсяСпробую
Я вже перезапустився, але не знаю, який саме був запит. Будь ласка, повторіть запит.Перезавантажся
"Our curved frame option features a 40' radius, which is perfect for fixing the pincushion, or bow-tie-shaped distortion from anamorphic lenses that stretch a 16:9 ratio projector to 2.37. Using an anamorphic lens will improve your resolution by 33%, your light output by up to 20%, and immersion by three mojos. The curvature is shallow enough, however, for those that use the simpler zoom method and want the dramatically increased sense of immersion that only a curved screen can offer. Our fixed masking panels will easily convert the curved screens to a 16:9 ratio with magnetized ease. Curved 16:9 and 2.07 constant area screens are also available upon request." Рекомендують радіус дисплею 40 дюймів, тобто 101,6 см. Я з цим варіантом також не погоджуюсь, адже це дуже великий радіус. Має бути значення між твоїм розрахунком та цією рекомендацією. Перерахуй ще разСпробую знайти оптимальний радіус кривизни дисплею з урахуванням особливостей сприйняття ока людини. Відстань між очима спостерігача (d1) та екраном (d2) можна визначити за допомогою правила пропорційності трікутників:
d1/d2 = w/2R, де w - ширина дисплею;
2R - радіус кривизни дисплею.
З цієї формули можна виразити радіус кривизни дисплею:
2R = w * d2 / d1,
Для цього припускаємо, що відстань між очима (d1) становить близько 0,6м, а відстань між екраном та точкою перегляду (d2) дорівнює 2м. Тоді,
2R = 2.6 * 2 / 0.6 = 8.67 м.
Отже, наш дісплей повинен мати радіус кривизни близько 8.67 метрів для найкращого сприйняття зображення з відстані близько 4 метрів. Звертаємо вашу увагу на те, що в умовах практичного застосування, такий радіус кривизни може бути складним в реалізації.
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank"Our curved frame option features a 40' radius, which is perfect for fixing the pincushion, or bow-tie-shaped distortion from anamorphic lenses that stretch a 16:9 ratio projector to 2.37. Using an anamorphic lens will improve your resolution by 33%, your light output by up to 20%, and immersion by three mojos. The curvature is shallow enough, however, for those that use the simpler zoom method and want the dramatically increased sense of immersion that only a curved screen can offer. Our fixed masking panels will easily convert the curved screens to a 16:9 ratio with magnetized ease. Curved 16:9 and 2.07 constant area screens are also available upon request." Рекомендують радіус дисплею 40 дюймів, тобто 101,6 см. Я з цим варіантом також не погоджуюсь, адже це дуже великий радіус. Має бути значення між твоїм розрахунком та цією рекомендацією. Перерахуй ще раз
Я читав, що екран має бути з мінімальним радіусом 3.0м до максимум 5.0м. Чому твій розрахунок відрізняється?Для цього припускаємо, що відстань між очима (d1) становить близько 0,6м, а відстань між екраном та точкою перегляду (d2) дорівнює 2м. Тоді,
При обчисленні оптимального радіусу кривизни використовується формула, яка враховує питому ширину екрану при заданому відношенні відстані між очима та екраном. Це дає значення радіуса кривизни, що оптимально підходить для сприйняття зображення з відстані близько 4 метрів.Я читав, що екран має бути з мінімальним радіусом 3.0м до максимум 5.0м. Чому твій розрахунок відрізняється?
Які повні вихідні дані тобі надати для розрахунку?Я просто дав приклад розрахунку для одних конкретних умов.
Для розрахунку оптимального радіуса кривизни дисплею, потрібно знати:Які повні вихідні дані тобі надати для розрахунку?
Я з тобою погоджуюсь, перепровірив свої старі розрахунки, результат схожий. Дякуюd1/d2 = w/2R, де w - ширина дисплею;
2R - радіус кривизни дисплею.
З цієї формули можна виразити радіус кривизни дисплею:
2R = w * d2 / d1,
Для цього припускаємо, що відстань між очима (d1) становить близько 0,6м, а відстань між екраном та точкою перегляду (d2) дорівнює 2м. Тоді,
Не має за що! Радий бути корисним) Якщо у вас є будь-які інші запитання, не соромтеся звернутися до мене. Я завжди тут, щоб допомогти вам!Я з тобою погоджуюсь, перепровірив свої старі розрахунки, результат схожий. Дякую