Ваша реклама могла б бути тут!
1 млн переглядів на місяць!
Google Page Rank: 5

Колесніков: Пускати в Україну лоу-кости невигідно

🔴 16:51 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 6068
  • 🔴 16:51 Повітряна тривога в Харків.обл.

Європейські авіакомпанії не отримають вільного доступу до українського ринку, поки ЄС не скасує візи українцям.

Пускати в Україну іноземних авіаперевізників невигідно, оскільки тоді українські авіакомпанії залишаться без роботи.

Про це розповів віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков, пише Kyiv Post.

"Ми готові підписати договір про відкрите небо з Росією і Ізраїлем, з якими у нас безвізовий режим. Ось з Росією переговори майже закінчені. Думаю, що до середини літа закінчимо", - сказав Колесніков.

Переговори про підписання договору з ЄС йдуть з 2005 року. Спочатку підписання обіцяли в 2008 році, потім - в 2010 році.

Сам же Колесников в минулому році обіцяв, що договір буде підписаний в 2011 році, причому про умови скасування віз тоді не йшлося.

Договір "Відкрите небо" передбачає лібералізацію допуску авіакомпаній на внутрішні ринки одне одного.

Щоб почати літати, авіакомпаніям не треба довго чекати дозволів, як зараз в Україні, а просто прямо домовитися з аеропортами.

Вважається, що підписання договору покращує конкуренцію, а значить і знижує ціни на перельоти.

Представники іноземних авіакомпаній, що працюють в Україні, скаржаться на бюрократію та затягування видачі дозволів українською владою.

Так, раніше віце-президент групи Wizz Air Джон Стівенсон в інтерв'ю Kyiv Post заявив, що найбільша проблема в Україні - це отримати дозволи на маршрути.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Вот суки, а? Цены во всех четырех авиакомпаниях принадлежащих Коломойскому выше в 4 раза чем в Европейских. Неплохо Януковская братия устроилась.

Останнє редагування:
с нас как с баранов стригут шерсть. Видите-ли Бене не выгодно, чтоб украинец имел возможность выбирать рейсы по размеру своего кошелька. А собссна и зачем украинцу летать в разные там страны? Ишь бля че удумали! Начнут летать, насмотряться, как люди живут - а потом устроят тут от отчаяния и безнадеги революцию... или как минимум станут требовать дороги, парки, чтоб как у них... а зачем это нашим правителям и их спонсорам? Как тут не стать антисемитом?

Самое смешное, што этот сын израилев как-бы и не против открыть воздушное пространство, но только с Израилем и Россией. Оно и неудивительно, ведь у Бори Колесникова в москве живет вся семья и сам он туда по выходным мотается, а в Израиле ему в клиниках печеночку да сердечко подлечивают:D

Останнє редагування:
Бред какой-то ... с Турцией у нас нет безвизового, а лоукосты в Турцию /турецким оператором/ - есть ...

Останнє редагування:
То мабуть віз ейр. Єдина лоу-кост компанія в Україні. Вони не хочуть пускати інші. В принципі у Колєснікова аргументи справедливі, але я думаю, що насправді у нього зовсім інші міркування. ПР і "іже с німі" бояться конкуренції.

Читав, що цілих 6 лоу-костів бажають у нас працювати (одна з Росії), але фіг їх пустять.

В принципі у Колєснікова аргументи справедливі, але я думаю, що насправді у нього зовсім інші міркування. ПР і "іже с німі" бояться конкуренції.

И где Вы увидели справедливость в аргументах Колесникова? Манипулируют фразой "Національний авіаперевізник" Я считаю нужно на законодательном уровне запретить использовать слово "Національний" применительно к частным компаниям.

Спасибо Винскому что хоть виз эир завел в Украину, а то вообще бы никакой альтернативы не было.

Це просто чергове підтвердження того, що економика, яку вони будують, призначена для витягування грошей з кишені пересічного українця до гаманця олігархів різного калібру з їхньої кодли.

Народ України: Пускати в Україну Борю Колеснікова ще більш невигідно.

То мабуть віз ейр. Єдина лоу-кост компанія в Україні.
Зажрались они в последнее время. На это лето цены выставили - мама не горюй, совсем не лоу-костовые.

В принципі у Колєснікова аргументи справедливі, але я думаю, що насправді у нього зовсім інші міркування.
Да бред у него, а не аргументы. Чьи интересы? Какой национальный перевизнык? МЯУ чи Бенясвит? Идут они в жопу с тарифом из Киева до Львова как у Люфтов до Мюнхена! Днипроавиа? Которая возит из Харькова до Франковска за 1800 грн OW. Та хай повыздыхуют такие "національні перевізники"! И пусть лучше на их место райянэйр зайдет с их тарифами по 40-50 евро через всю Европу :yahoo:

Народ України: Пускати в Україну Борю Колеснікова ще більш невигідно.
Так это надо учесть, что Колесников ,хоть и влиятельный, но не самый большой пидорас во власти. Шо тогда делать с остальными- сразу к стенке?

Может кто знает, какие авиакомпании не из самых дорогих летают в Неаполь и Берлин?

Не єдина. Ще є Пегасус.

Да этот пегусус шо есть шо нету. Только на Стамбул и летает, да и цены уже не те что обещали. Говорили про 500грн до Стамбула, а сейчас меньше 900грн уже и билетов нету.

Може кому згодиться

Зажрались они в последнее время. На это лето цены выставили - мама не горюй, совсем не лоу-костовые.
Эт точно, я недавно цены проверял на август и крякнул-по тому же маршруту что мне надо Люфтганза дает меньшую процентов на 20-30% цену с более удобной стыковкой без всяких там ночевок в городе-герое Катовице, без ограничений по багажу итп. Так что Виззы зажрались, один AirBaltic более менее нормальный по ценам остался, и то им удобно в Скандинавию куда нить, а летать в южную Европу через Ригу это помоему извращение.
Большое спасибо! Пригодилось:)
собственно говоря вот тоже самое
, только намного более удобно и функуционально сделано, и результаты поиска получше выдает:)

украинские авиакомпании просто откаты дают... потому и блокируется
последнее время аэросвит и днеправиа обнаглели.. просто грабят..

Назад
Зверху Знизу