Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Когда включат отопление?

• Автор теми Автор теми Indios
  • Дата створення Дата створення
Агнєш.. Ну. Ви. Той-во...
Якось отзив про макрелу без огонька був.
Я і подумав: всьо, mismatch ((

Та я Вас вже і курсами польської, і мазюкалкою від пана Ю. манив..
Тіко дікпіки в лічку не слав
Тю... я ж думала шо ми с вами у Гданськ на зарОбки попрем. Ну шоб безбєдна пенсія, собачі пояси то сьо 😳

Тю... я ж думала шо ми с вами у Гданськ на зарОбки попрем. Ну шоб безбєдна пенсія, собачі пояси то сьо 😳
Пєнсію і УБДшні ніштяки я зараз питаюсь витащіть, бо після війни я хочу балтійський портер з джином міксовать, а не заробітки заробатувать

Теж скидається на фантазію, в селі ні лікарів, ні секцій для дітей, дитинство в смартфоні. Хата мабуть сільська без канашки, взимку митись в тазу біля пічки за занавєсочкой. Хоча якшо сидіть постійно в гаджетах, не потієш, можна митись нечасто) В Харків можна їздить митись, хоч раз в пару тижнів. Та шо там душой кривить, були часи, коли в Харкові було можна жить, до ери безпілотників і кабів, і ракетна активність була різна. Шо там на 2000 грн можна висідить хз. Вигребти всі кредитки на харчі. Та люди живуть по-всякому, і не таке ще буває.
Люди живуть по-всякому. Оце вірно.
Умови ви описали саме такі як є. Про те, щоб їздити у Харків митись чого не було, того не було.
Виїхали заради убезпечення дітей так і живуть.
Старі зрідка наїжджають у місто перевірити квартири, зняти пенсії, мо' ще щось. Було за підручниками для дітей.

Пєнсію і УБДшні ніштяки я зараз питаюсь витащіть, бо після війни я хочу балтійський портер з джином міксовать, а не заробітки заробатувать
Ну... навряд цього фате для таких міксованій, но ок канєш.

Ну... навряд цього фате для таких міксованій, но ок канєш.
Маман сказала, що допоможе своєю вчительською пенсією 4000€, якщо що..
1000023518.webp

То тойво... с свекрухою житимем ? 😳
Агнєш, у мене батьки *****оїди завзяті, уви і ах(
Домік в дєрєвнє хароший, но там до адмін кордону з Донецькою областю расстояніє фіпіві польоту
Тому тільки перекази на картку, поки там банкінг живий

Агнєш, у мене батьки *****оїди завзяті, уви і ах(
Домік в дєрєвнє хароший, но там до адмін кордону з Донецькою областю расстояніє фіпіві польоту
Тому тільки перекази на картку, поки там банкінг живий
Деревни на россии

Лопнуло мое терпение читать этот бред про вред стресса.. Открыватель стресса Ганс Селье считал, что стресс - это мобилизация всех сил и систем организма на преодоление опасностей и трудностей. Его лечить не следует.. Вред приносит ДИстресс- отказ от мобилизации.. "
О! Так давай в Купянск, волонтёром. Раз по возрасту под мобилизацию не подпадаешь.

Специально для тебя - группа "Мальчишник"! С чутка изменённым текстом песни:

"...Его имел, как оказалось, не только я
Его имели все, все мои друзья

[Припев]
Стресс! Стресс! Как это мило!
Стресс! Стресс! Без перерыва!
Стресс!"

О! Так давай в Купянск, волонтёром. Раз по возрасту под мобилизацию не подпадаешь.

Специально для тебя - группа "Мальчишник"! С чутка изменённым текстом песни:

"...Его имел, как оказалось, не только я
Его имели все, все мои друзья

[Припев]
Стресс! Стресс! Без перерыва!
Дурашка.. Снимаешь стресс?

С 1 ноября пошло.тепло.квартира дней через пять прогрелась до 24 .и окошко на проветривание )))

+25. Приходится проветривать

Назад
Зверху Знизу