Не ,у нее мабудь завоздушено.А так бы уже позвонила.Зняла труси
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не ,у нее мабудь завоздушено.А так бы уже позвонила.Зняла труси
я б їй розвоздушив. краном маєвського, звичайноНе ,у нее мабудь завоздушено.А так бы уже позвонила.
18. До 100 не вистачаєРазвоздушиватєлі, ви б хотя би спросили кіко той сушідкі год ?

Ну отож скорше всього. А то прямо возбудились от трусов с ліфчиком18. До 100 не вистачає![]()
Так НП вроді ж і писала,що то її чуть лі нє ровєсніца.Плюс-мінусНу отож скорше всього. А то прямо возбудились от трусов с ліфчиком
А с хфшних женіхов очередь уже.... в якій ад катиця цей світ? ?♀️Так НП вроді ж і писала,що то її чуть лі нє ровєсніца.Плюс-мінус
так і ми ж вже не хлопчикиА с хфшних женіхов очередь уже.... в якій ад катиця цей світ?

Настіко?так і ми ж вже не хлопчики![]()
Настіко?
так і ми ж вже не хлопчики![]()
Рівно настільки, як і нареченіНастіко?
Яка різниця?Развоздушиватєлі, ви б хотя би спросили кіко той сушідкі год ?
Ви мене пугаєте...Яка різниця?
У разі чого, можна змазати сантєхнічєскою пастою
![]()
"Сам купіл, і вам рєкомєндую!"
Спасібо, што дєлітєсь своєй радостью і тєплом с форумчанамі.ну в мене +26 у квартирі, топлять так собі, але тепло
" Рады за вас, но не от всего сердца "!Спасібо, што дєлітєсь своєй радостью і тєплом с форумчанамі.

Ви мене пугаєте...
Тіко трусіки такі, знаєте, навроді панталонов с начосом ?
Шо ж вы з хлопцем делаете....?Тіко трусіки такі, знаєте, навроді панталонов с начосом ?
І фасон а-ля "батали з АТБ по акції"?Тіко трусіки такі, знаєте, навроді панталонов с начосом ?