Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Редпост утверждает, что +10.На улице +16, а Терехов включил отопление. Газ некуда девать, греет улицу?
Потому что у него основной электорат это бабушки. А они и летом мёрзнут?На улице +16, а Терехов включил отопление. Газ некуда девать, греет улицу?
ну зрозумійте же: не можна опалення вмикати/вимикати у масштабах міста. на наповнення системи два тижні уходить. за два дні буде +7, знову будуть скиглити: холодно, а опалення немає... проблему вирішує "розумна рамка" з датчиком забортної температури на будинок...На улице +16, а Терехов включил отопление. Газ некуда девать, греет улицу?
мій термометр стверджує те ж. а ось завтра дійсно +16 очикуютьРедпост утверждает, что +10.
Там есть какая-то возможность регулировки.ну зрозумійте же: не можна опалення вмикати/вимикати у масштабах міста. на наповнення системи два тижні уходить. за два дні буде +7, знову будуть скиглити: холодно, а опалення немає... проблему вирішує "розумна рамка" з датчиком забортної температури на будинок...
то вже регулюється проміжними районними теплопунктами, але аж ніяк не розпорядженнями бергамотаТам есть какая-то возможность регулировки.
В прошлом году весной то ли днем отключали, то ли ночью.
кому включил, а кому нет..На улице +16, а Терехов включил отопление.
Я зимой, наоборот, люблю тяжелое одеяло.Доречі.. Порадьте шановні, двоспальну зимову ковдру. Теплу та важку.. Бо була зимова. Тепла, але легка, її не відчуваєш..
Тут десь була норма, що якщо середньодобова вище +8 то вмикати не треба, але ж він все одно вмикнув .ну зрозумійте же: не можна опалення вмикати/вимикати у масштабах міста. на наповнення системи два тижні уходить. за два дні буде +7, знову будуть скиглити: холодно, а опалення немає... проблему вирішує "розумна рамка" з датчиком забортної температури на будинок...
Тоді тільки ліжник. Але двійних не бачила. Стандртні на одного. Це надзвичайно добра річ.Так я о тому ж. Щоб важке було. Заходив у JYSK - так, ковдри теплі, об'ємні, але майже невагомі.. Буду шукати..![]()
а в мене з квітня астившиє...С утра батареи остывшие(((

ПодивітьсяТак я о тому ж. Щоб важке було. Заходив у JYSK - так, ковдри теплі, об'ємні, але майже невагомі..
???? едва ли не первый раз нечего тебе возразить...ну зрозумійте же: не можна опалення вмикати/вимикати у масштабах міста. на наповнення системи два тижні уходить. за два дні буде +7, знову будуть скиглити: холодно, а опалення немає... проблему вирішує "розумна рамка" з датчиком забортної температури на будинок...
" Вага ковдри також допомагає менше рухатися уві сні, зменшує рівень тривоги та стресу в організмі." Ага, ще б зв'язати мотузками..Так я о тому ж. Щоб важке було. Заходив у JYSK - так, ковдри теплі, об'ємні, але майже невагомі.. Буду шукати..
Хоча так, нашукав, важкі, але односпальні..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
3699 ГРН./ШТ

ну зрозумійте же: не можна опалення вмикати/вимикати у масштабах міста. на наповнення системи два тижні уходить. за два дні буде +7, знову будуть скиглити: холодно, а опалення немає... проблему вирішує "розумна рамка" з датчиком забортної температури на будинок...