Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ну,мені ваш особисті кошти не цікаві, це ваше особисте.До того ж ви на мацкві.А мацква, як відомо,це не ****а.Это уже все? Конец бабла?
ну,мені ваш особисті кошти не цікаві, це ваше особисте.До того ж ви на мацкві.А мацква, як відомо,це не ****а.
Цікавить зубожіння провінцій.Промисловий та військово-промисловий спад.Стискання банківського сектору.
Ви ж вуглеводнями торгуєте? Чим меньше ви отримаєте за них пробутку-тим краще. На армію/силовиків/зброю ****а все одно буде витрачатись - аселення зубожіватиме швидше.
Спасибо за разъяснения. В области газа, нефти и мировой экономики, несомненно, лучшие специалисты это украинцы с ХФ. А дату заканчивания бабла (+/- полгода, хотя бы) озвучить можете? А то очень я переживаю.
Не-не-не... У меня мышление исключительно логичное и последовательное. Именно, как у "людинi інтелектуальної праці".як на людину інтелектуальної праці - у вас типово *****ське мислення
Как причем? А россия и Украина разве не части "світової економікі"?До чого тут світова економіка?
то може ви чимось відрізняєтесь від ваших же співвітчизників, які тут роками розказують нам як треба жити? навряд чиНе-не-не... У меня мышление исключительно логичное и последовательное. Именно, как у "людинИ інтелектуальної праці".
має тільки 2 союзника - армію і флот.А так,навкруги самі ворогиА россия
ну, або намагатись тролити по лінії партіїИ поэтому прихожу сюда просвещаться
А тут есть мои соотечественники, которые годами рассказывают вам, как надо жить?то може ви чимось відрізняєтесь від ваших же співвітчизників, які тут роками розказують нам як треба жити? навряд чи
Насчет правильно или нет Вы выразились, я не берусь судить. Но, уважаю ваше мнение.має тільки 2 союзника - армію і флот.А так,навкруги самі вороги я правильно висловилась?
Нет. Не тролю по линии партии. Ибо:ну, або намагатись тролити по лінії партії
Ага. Я понял. Чем меньше в России доходов, тем лучше Вы живете.Я все написала вище. Чим меньше прибутків на рашці - тим краще.
ні, вони просто так тут 4 роки розказують шо "їхтамнєт".А тут есть мои соотечественники, которые годами рассказывают вам, как надо жить?
а хто? Великий любитель України та українців? Чи може ви людяний?Я не тролль.
неправильно.****а воює в Україні/Сирії/утримує окуповані території.У вас високі видатки.А прибутки зменшуються.Це хороший знак.Тим меньше ви зможете витрачати на війну та ******* людей, і тим швидше керівництво ****и обложить населення податками.Чем меньше в России доходов, тем лучше Вы живете.
Давно не заходил сюда. Так и не знает никто, когда же РФ бабло закончится?
Сроков точных никто не называл за время моего отсутствия?
И Вам хай!
Слухаю!Москвич,
Впечатлен вашими географическими познаниями!Москва это не россия. А всего лишь её столица.
Эта фраза, как я понял - апофеоз вашего интеллекта.Так что обтекай и съебись с этого форума
Я настолько обеднел?россияне обеднели на 5 трлн рублей за 3 года.
Хошь, я тебе ссыль дам на гугель-плюс, где в комментах - забавы ради - с твоим соплеменником уже неделю "общаюсь"? Имхо, если собрать на ХФ всех про-украинских не-гениев в одну кучу, или поочерёдно сравнивать поштучно - всё едино - хоть оптом, хоть в розницу, выйдет картина типа "украинец VS питекантроп"...Вы пробудили мой давно спящий интерес любителя - энтомолога.
десь по обіді я прочитала вашу так звану, "розгорнуту" відповідь.Отвечал развернуто
а хто вам сказав, шо ваші власні мізки достатньо міцні щоб робити подібні висновки?Це ви самі так вирішили?ваш неокрепший мозг от инакомыслия
А ты умеешь общаться? Серьезно? Ты точно не шутишь?с твоим соплеменником уже неделю "общаюсь"?
А вот и штамп поспел. Наглядное подтверждение вышесказанного мной...."троленятко мацковське,звичайне,типово-примітивне"