Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
на продажу? Надо много садить. А для еды - пошел купил баночку, на пол года хватит...все мрію квасолю посіяти,але ніяк руки не доходять,кажуть вигідна справа
Рапс вигідна справа .....все мрію квасолю посіяти,але ніяк руки не доходять,кажуть вигідна справа
...нафік,нехай олігархи сіють,їм землі нежалкоРапс вигідна справа ..![]()
А шо, він як соняшнік.....нафік,нехай олігархи сіють,їм землі нежалко
...гірше соняшника,там божевільний виніс всьогоА шо, він як соняшнік..![]()
Та він же, як шо я правдіво пам'ятаю як капуста.ну родина капусти......гірше соняшника,там божевільний виніс всього
...да,але це олійні,а для олії потрібно багато поживних речовинТа він же, як шо я правдіво пам'ятаю як капуста.ну родина капусти...![]()
Так, продаются, то я називаю * ледащій супік*..А морожені суміші продаються? В атб є овочі,гриби і квасолька, така суміш супова. А стручкова то топчик, постійно купую.
От, я як сантехнік, с аграріем точно би не став суперечатися за рослини.....да,але це олійні,а для олії потрібно багато поживних речовин
...я теж не завжди був аграріємОт, я як сантехнік, с аграріем точно би не став суперечатися за рослини..![]()
Шотландскоє рагу?Старая шляпа.. забил хфасольку червону купіть...![]()
![]()
***.. напомнило из молодості..Шотландскоє рагу?
Квітне красиво. Якщо поруч якась траса, то багато хто робить фотки....до речі,на початку розвитку ріпак майже не відрізниш від капусти
Захотелось вредной , копченой рипкі..![]()
![]()
Там же как в яблоках, все вітаміни..Все никак не привыкну не удивляться, что вы картошку не чищенную кушаете
![]()