Статус: Офлайн
Повідом.: 19179
Повідом.: 19179

Хуцуяшник..а не тцкашник ли ты?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хуцуяшник..а не тцкашник ли ты?
жрі, жрі.Так не жри хоч за 2:часа до сну, и пиво не пий..![]()
Йди спать вже..гуляш..![]()
...котлет нема,гуляш якись знайшовся
Я стесняюсь спросить, а кто ему шею моет, не говоря про спину.жрі, жрі.
пузо ростє от нєрастрачєнних калорій.
Вот штріх зжирав 16000 калорій за день. Де пузо?
![]()
...поля все,куку,завтра Вова на тракторі рештки капусти передискує і всеЙди спать вже..гуляш..
То мени завтра можно до гори ногами, а в тебе поле..![]()
Шо він там зжирав, окромя стеродів..жрі, жрі.
![]()
Ну, а к весне готовить.. или Вова будить?.....поля все,куку,завтра Вова на тракторі рештки капусти передискує і все
Пєрєдавай організму, шо он маладєц. Раз он спіт, а ти щє нє. Нє нада єво будіть.А я от як раз у 21 и сплю, вернее организма мене отключае нахрен.. бо у 5 вставати..
...кажу ж,все готово,тільки рештки капусти лишилися,ну і по мєлочі,добрива, та таке ото...Ну, а к весне готовить.. или Вова будить?..![]()
Но, не соврал, сердце работает на 5%..жрі, жрі.
![]()
Спєціально обучєнниє люді.Я стесняюсь спросить, а кто ему шею моет, не говоря про спину.![]()
Ну то капустное поле.. а лук ?.....кажу ж,все готово,тільки рештки капусти лишилися,ну і по мєлочі,добрива, та таке ото...
...з холестерином?🤣
Самоє врємя дінарікі збирать....поля все,куку,завтра Вова на тракторі рештки капусти передискує і все
Та понятно.. шутка про 5% сердце запоздала..Спєціально обучєнниє люді.
УжЕ нє моют. Он умєр. 36 лєт. Хімік, мля.
...дивний ти,цибуля була місяць тому,все давно оброблено і чекає на веснуНу то капустное поле.. а лук ?..
Два лотка ііц, мЯса кіло-два, курятіна, риба, всякіє хімдобавкі. і сирок.Шо він там зжирав, окромя стеродів..![]()
Кстати, есть 2 вида холестерина ....з холестерином?🤣
...кажуть, дохнуть вони від тих стероїдівДва лотка ііц, мЯса кіло-два, курятіна, риба, всякіє хімдобавкі. і сирок.
А лук стоіт в углу. Колчан, стрєли, чучєло вєдмєдя.а лук ?..