Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та понятно..Та оно бистро. Рас, рас і вже запіхАєсся. Булочка от маргаріна мягка і вкусна. В дєццтвє було вкусніше пірожков.
Тонея. У Нужно Подумать спросі. Там на том діскє точно було. І про Бабрака Кармаля с Мєрілін Монро.Та *** с тем кеннеди...
А во кто убил лору палмер..![]()
Пиво не пий після 18....нічого після шести не їм,бо пузо росте
...дня три назад булоПиво не пий після 18.![]()
чтобы ничего не есть после шести, надо в девять спать ложиться...нічого після шести не їм,бо пузо росте
Так неможна. Єслі послє шесті не їсти, то треба лягать спати в 9. Бо потом лягать спать натощак - ну єво. Я так неможу....нічого після шести не їм,бо пузо росте
с пивом покатит!...гади ви,піду котлети шукати у холодильнику
А я от як раз у 21 и сплю, вернее организма мене отключае нахрен.. бо у 5 вставати..Так неможна. Єслі послє шесті не їсти, то треба лягать спати в 9. Бо потом лягать спать натощак - ну єво. Я так неможу.
...без хліба!!!!с пивом покатит!![]()
Те шо, теж пуза мало?..Пиво Faxe Royal Strong
Вот ! Вот111 Я же говорю - в эту тему - только хорошо покушавши заходить11...гади ви,піду котлети шукати у холодильнику
Меня в такое время заставляли в школе ложиться спать, а вставал я все равно в 8 утра в вых.день, и в 7 если в школу надо было. В 5 це перебор.А я от як раз у 21 и сплю, вернее организма мене отключае нахрен.. бо у 5 вставати..
Росте. Сортзал допомогае не дуже.Те шо, теж пуза мало?..![]()
Уви.. я уже давно не в школе..Меня в такое время заставляли в школе ложиться спать, а вставал я все равно в 8 утра в вых.день, и в 7 если в школу надо было. В 5 це перебор.
а не тцкашник ли ты?бо у 5 вставати..
Так не жри хоч за 2:часа до сну, и пиво не пий..Росте. Сортзал допомогае не дуже.