Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Хто що їсть/п'є прямо зараз за комп'ютером на ХФ?

• Автор теми Автор теми lіfe:)
  • Дата створення Дата створення
Гребанная огромная посудомойка есть,а духовки сцуко нету...
Ну нахрена мне посудомойка если нужна духовка?А посудомойка встроена и заделана ***** в кухню.И обшита под цвет кухни ...Сцуко я не вытяну так просто ее...
А в посудомойке не получается запекать ничего
так Саня, не гони на посудомийку. от моя зламалась, тепер хоч плач. нова дохєрища коштує, зараз не потягнем, але вже сил немає той посуд мити (хоча більшість миє чоловік:молись:)
можеш купити собі маленьку таку штуку, на дві полички. вона менша за мікрохвильовку, в середині два дека маленьких. можна один ставити або два. тобі точно вистачить. ставити можна де завгодно

так Саня, не гони на посудомийку. от моя зламалась, тепер хоч плач. нова дохєрища коштує, зараз не потягнем, але вже сил немає той посуд мити (хоча більшість миє чоловік:молись:)
можеш купити собі маленьку таку штуку, на дві полички. вона менша за мікрохвильовку, в середині два дека маленьких. можна один ставити або два. тобі точно вистачить. ставити можна де завгодно

:(

неужели это проблема? Серьезно?....

Помыть 3-4 тарелки после ужина?....

Или( О, Боги)....

Даже сковородку?....

неужели это проблема? Серьезно?....

Помыть 3-4 тарелки после ужина?....

Или( О, Боги)....

Даже сковородку?....
в мене не виходить 3-4 тарілки і сковорідка((( вона в мене народжується в мийці:рл: як тільки її там нєт, то вона зразу ж там єсть:рл::рл::плачу:

Та шотакое?
- опять Саню забанили...:(
Зы: наверное, шота сЪемЪ.

ездил на дачу. привез березового сока.
Весна!

семечки с кофе)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

буду чифир пить ато биз етово никак

ох как харашо

И поговорить о джинсах, пузах нет с кем.

Назад
Зверху Знизу