Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Хто що їсть/п'є прямо зараз за комп'ютером на ХФ?

  • Автор теми Автор теми lіfe:)
  • Дата створення Дата створення
Пару ролов с угрем.. или шо оно там.. заточил..:жую:
Ну.. такое себе.. лосось поярче будет.. даже без рису..:D
 
20250201_211146.webp
 
Шмат яловичини запечений в рукаві
IMG_5827.webp
Аппетитно...

Технический вопрос: а в рукаве оно разве не как типа вареное получается :незнаю:

Или вы рукав под конец подрезаете, чтобы запеклось именно ??
 
Аппетитно...

Технический вопрос: а в рукаве оно разве не как типа вареное получается :незнаю:

Или вы рукав под конец подрезаете, чтобы запеклось именно ??
Одразу роблю проколи зверху зубочисткою і на 150 градусах 3-3,5 години запекаю

рісі. одразу не дописала, бо була зайнята…, потім на деякий час, до ледве теплого стану, залишаю остивати, щоб мʼясо ввібрало свій сік. Можна їсти з гарніром або робити сендвічі.
Для цього дійства потрібна свіжина. Сіль, перець , олія. Маринується стільки, скильки розігривається духовка. Якщо брати заморожене мʼясо колір буде, як у вареного.
 
Останнє редагування:
Маш пророщую. За добу у водичці з такого як на задньому плані стає такий як на передньому) на смак як зелений горошок приблизно. Можна з дітьми вирощувати, прикольно) як мікрогрін)
Сніданок овочі та козячий сир.
IMG_20250203_113351.webp IMG_20250203_114156_1.webp
 
:D Горох с молоком - самое оно!!!
 
А шо то за смесь в чашке..:збентежений:
У меня так раствор немисила виглядит..:зуби:
 
Назад
Зверху Знизу