Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Хто що їсть/п'є прямо зараз за комп'ютером на ХФ?

• Автор теми Автор теми lіfe:)
  • Дата створення Дата створення
Да, на индукционке нужна сноровка при приготовлении..:незнаю:

Да, на индукционке нужна сноровка при приготовлении..:незнаю:
Зато пательня чистіша, бо після газової плити, як її не шкрябай, нагар починає залишатися. Хоча можна почистити, як моя мама мені, віддраїла разом із антипригарним покриттям :D

Хоча можна почистити, як моя мама мені, віддраїла разом із антипригарним покриттям
Мамє +. Тєфлон накаплюєцца в організмє і нє виводіцца. І спричиняє рак. Є кіно, основане на реальних собитіях. Страшне, шо пі..дєц. Якраз про тєфлон.

Мамє +. Тєфлон накаплюєцца в організмє і нє виводіцца. І спричиняє рак. Є кіно, основане на реальних собитіях. Страшне, шо пі..дєц. Якраз про тєфлон.
Нам від усього прийде кінець

Чому вода може бути небезпечною?
Крім захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальної системи, сечовивідних шляхів та інших серйозних проблем із функціонуванням та станом внутрішніх органів водопровідна вода може призвести і до інших неприємних результатів. Один із них – розвиток ракових новоутворень.
Про бутильовану воду самі можете знайти *вредну* інфу

Закончились 2л пива и 500 гр креветок купленные с утра

1725518730053.webp

Сижу на бордюре, пью минералку, *****ю на хф.. :D
Мечта, а не работа.. :зуби:

Гороховый суп, блинчики из кабачков, ройбуш.

Буду есть манную кашу теперь на ночь каждый день. :(
Манную кашу рекомендуется давать перед сном беспокойным детям, часто просыпающимся ночью для приема пищи. Блюдо надолго насытит организм, чем обеспечит крепкий сон и избавит от пробуждений

Назад
Зверху Знизу