Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Зато пательня чистіша, бо після газової плити, як її не шкрябай, нагар починає залишатися. Хоча можна почистити, як моя мама мені, віддраїла разом із антипригарним покриттямДа, на индукционке нужна сноровка при приготовлении..![]()
Мамє +. Тєфлон накаплюєцца в організмє і нє виводіцца. І спричиняє рак. Є кіно, основане на реальних собитіях. Страшне, шо пі..дєц. Якраз про тєфлон.Хоча можна почистити, як моя мама мені, віддраїла разом із антипригарним покриттям
Нам від усього прийде кінецьМамє +. Тєфлон накаплюєцца в організмє і нє виводіцца. І спричиняє рак. Є кіно, основане на реальних собитіях. Страшне, шо пі..дєц. Якраз про тєфлон.
Уже хорошо,что не на поребрике сидишь.Остальное ерунда.Сижу на бордюре, пью минералку, *****ю на хф..
Мечта, а не работа..![]()
*** дождетесь..Уже хорошо,что не на поребрике сидишь.
Асфальт не подвезли вовремя?Сижу на бордюре, пью минералку, *****ю на хф..
Мечта, а не работа..![]()
Не, надґодини помпуем..Асфальт не подвезли вовремя?![]()
Учитывая подпись - тогда хими к а К ии.Химикалии.:зубы:
А кому ви мстітє?Буду есть манную кашу теперь на ночь каждый день.![]()
Манную кашу рекомендуется давать перед сном беспокойным детям, часто просыпающимся ночью для приема пищи. Блюдо надолго насытит организм, чем обеспечит крепкий сон и избавит от пробужденийБуду есть манную кашу теперь на ночь каждый день.![]()
ФигуреА кому ви мстітє?
Нє поможет. Она хочєт бистро набрать вєс. До зіми. Манка на згущьонкє ее убьет.Фигуре