4000 грн на місяць

Хто мінує Україну?

Статус: Офлайн
Повідом.: 96
Хто мінує Україну?

За минулі місяці в столичну міліцію поступило більше сотні повідомлень про замінування різних об'єктів ,переважно це станції метро та торгові центри. Причина - викликати паніку серед місцевого населення та створити безлад. На щастя ,жодне з повідомлень не виявилось правдивим.
Лише офіційно з початку року зафіксовано більше 270 замінуваь в Києві
Також часто мінують різні об'єкти в інших регіонах України.
Наприклад, прочитав ,що у Львові з початку року зафіксовано півсотні псевдозамінувань. Кожний виклик обходиться державі більше 20 т. грн. Коли мова йде про станції метро мабуть більше. Майже всі дзвінки надходять з Донецької та Луганської області. Або використовується скайп.
Хто за цим стоїть здогадатися не важко.
У мене виключно теоритичне запитання, а якщо купити старенький телефон і нову сімку ,і зробити лише кілька дзвінків до наших сусідів ,скажімо у псков, чи ростов, людина нестиме за це якусь відповідальність? І чи зможе фсб прослідкувати одноразові дзвінки, враховуючи що усі наші мобільні компанії належать росіянам??
Око за око, зуб за зуб ,я так думаю, а ви?

Надо тебе попробовать, ради Украины..;)

да пусть отслеживают ушлепки,кто потом придет ,можно сразу к стенке

У мене виключно теоритичне запитання,

Око за око, зуб за зуб ,я так думаю, а ви?

Шановний, з вашого контексту це --не запитання. Це -- рекомендації. Не варто бути схожим на тих, кого так затято не поважаємо.

Хто за цим стоїть здогадатися не важко.
Слышал на днях по 112уа кажется, какой то чин из МВС по этому поводу говорил, что почти всех "минёров" находят. Как находят - естественно сказал "свои методы", на Россию не намекал. Свои "минируют".

І знову замінували Київський вокзал
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу