Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Хочу начать бегать. Кто уже бегает, отзовитесь!

• Автор теми Автор теми Baphomet
  • Дата створення Дата створення
:)
Сугубо имхо, если у вас не вес за 90+, то достаточно нормальных кроссовок - и бегай хоть на пятках по асфальту. Начитавшись Пири, и начав бегать в обуви с тонкой подошвой травму получить проще. Все-таки его книге уже нормально лет, и спортивная обувь с тех пор шагнула вперед
Если у вас лишний вес, то вам вообще бегать нельзя. Ходить разве-что.

:)
Если у вас лишний вес, то вам вообще бегать нельзя. Ходить разве-что.

c ЧЕГО бы это?потихоньку но можно-ну если конечно не 200 кг лишнего веса:)
да это ща к лету повылазили типа в форму себя к лету привести-где они на салтовке были при минус 20?)

Останнє редагування:
c ЧЕГО бы это?потихоньку но можно-ну если конечно не 200 кг лишнего веса:)
да это ща к лету повылазили типа в форму себя к лету привести-где они на салтовке были при минус 20?)

Мечтали, что вот потеплеет и пойдём бегать;)

хз як можна бігато у "звичайній" обувці. тим паче з барабану. і діло тут не у якісь амортизації подошви, тим паче такої, дозволить на п'ятках бігати. я бігаю з носка та амортизація до жопи мені, але всеодно ***ово у ***овому взутті.
думаю діло тут у нормальній фіксації ноги та її підтримці підошвою.

найбільше мені сподобалися брукси, а саме їх супорт серія. мізуно райдер, які до цього я вважав кращими, просто нервово палять десь поодаль.

***** неженки тут.
Ебашу спринты в обувке из секонда,а им религия не позволяет в неспортивных кроссачах бегать.

Ебашу спринты в обувке из секонда

Молоток, чо.. Вес килограмм 50-60? :)

я бігаю з носка та амортизація до жопи мені

Может у вас ступни гибкие, но с носка не сильно побегаешь если в кроссах пятка поднята

у будь-якому взутті є деякий під'єм до п'ятки, але я не казав, що він у мене такий, що можна казати про задерту п'ятку. звичайна п'ятка.

***** неженки тут.
Ебашу спринты в обувке из секонда,а им религия не позволяет в неспортивных кроссачах бегать.

ну обувка з секонду теж різною буває. люди он кажуть, що у секонді дуже якісне знайти можна. ну а далі кожен сам вирішує де і що брати - якісне чи дешеве, нове чи секонд.
що до ніженок, то я теж колись бігав у ***ні та нормально було. зараз у ***ні не можу, звик до нормального напевно.

***** неженки тут.
что такое спринт ?20 минут в быстром темпе?тогда ок!
побегай км 150 в месяц тогда приходи поговорим:yahoo:

Можно на ты.Да бывало и больше,но сейчас заметно меньше-я просто к тому написал что спринтик побегать одно, а длительную часа на 2 совсем другое

Если долго, то понятное дело. Маловероятно, что ТС будет бегать больше 15-20 минут;)

Останнє редагування:
побегай км 150 в месяц тогда приходи поговорим
що це за ***ня? 5км через день?
я коли бігаю постійно, на тиждень більше 100 виходить. коли тепло та сухо бігаю не регулярно бо дуже багато їзджу на ролах і велі.

що це за ***ня? 5км через день?
я коли бігаю постійно, на тиждень більше 100 виходить. коли тепло та сухо бігаю не регулярно бо дуже багато їзджу на ролах і велі.

учись считать!10 км через день а не 5.это во первых,во вторых я не в ракурсе меряния писюном написал это.А в том плане что будешь много бегать тогда вопрос обуви нормальной встанет во всей красе

а за тебя мы оч рады-400 км в месяц?ты не проф спортсмен случаем?

Молоток, чо.. Вес килограмм 50-60? :)

Сейчас - 82.

что такое спринт ?20 минут в быстром темпе?тогда ок!
побегай км 150 в месяц тогда приходи поговорим:yahoo:

Пробеги с десяток 100-метровок и жить не захочется.

Сейчас - 82.

Пробеги с десяток 100-метровок и жить не захочется.

ещё один :yahoo:
да темповые работы тяжелее чем 10-15 км пробежать-можешь мне не рассказывать!речь о том что если много длительных делать то обувь хорошая нужна

Сейчас хорошая обувь, 1000грн.+

учись считать!10 км через день а не 5.это во первых,во вторых я не в ракурсе меряния писюном написал это.А в том плане что будешь много бегать тогда вопрос обуви нормальной встанет во всей красе

а за тебя мы оч рады-400 км в месяц?ты не проф спортсмен случаем?

ні, не спортсмен. стратив я з розрахунком, а потім і запиздівся, рахуючи відносного того, де стратив до цього.
загалом у мене, коли бігаю, 4-5 разів на тиждень по 15км, може трохи більше. але бувають моменти, коли тупо кожен день херячу тиждень і більше, інколи навіть по два рази.

Сейчас хорошая обувь, 1000грн.+

але ж вони і не розвалюються за місяць.
ось ці штуки вже за 3к точно пройшли. при чому більшістю по поганій та дуже поганій погоді. підошва зношується, ну забруднилися, ну десь зачіпився верхом за дровеняку - а так цілісінькі.
можна міряти у нас, а купувати потім за бугром - економія знатна виходить. 120 баксові кросівки ТАМ, у НАС 200 важать.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу