Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ні, то неправда. Чому особисто вас не схотіли брати, то богам безсмертним відомо, а мені - ні.Доброго дня всім. Вирішив згодом перебратись працювати у Харків.
Підшукував собі квартиру для оренди і натрапив на людину, яка, почувши, що я розмовляю українською мовою, просто послала мене в "пішу пригоду".
Ще через якийсь час знайшов підходящу квартиру і натрапив на іншу людину, яка полила мене відбірним матом і почала погрожувати у випадку моєї появи у місті.
Я перечитав багато інфи про ваше місто і був набагато кращої думки. Але зараз я розумію, що україномовним громадянам там не раді. Я цілком нормально відношусь до харків'ян, як і до інших людей з інших регіонів і не розумію цієї мовної ворожнечі.
Може хтось розповісти, чи правда, що у Харкові проти україномовних людей? Якщо так, то чому?
ты так же заметил))) Провокатор он херовА по украински писать так и не научился
В Харькове зарплаты большеСкоро все киевляне из Львова здесь будут
![]()
Бутылкой, на которой он сидит и курлыкает?Чем во Львове заканчивается стрийський парк?
Норм там диды получают, на 500 грн больше!!!А в горных районах 20% надбавка к пенсиям,наверное за вредность горного карпатского воздуха.
А в горных районах 20% надбавка к пенсиям,наверное за вредность горного карпатского воздуха.
Доброго дня всім. Вирішив згодом перебратись працювати у Харків.
Підшукував собі квартиру для оренди і натрапив на людину, яка, почувши, що я розмовляю українською мовою, просто послала мене в "пішу пригоду".
Ще через якийсь час знайшов підходящу квартиру і натрапив на іншу людину, яка полила мене відбірним матом і почала погрожувати у випадку моєї появи у місті.
Я перечитав багато інфи про ваше місто і був набагато кращої думки. Але зараз я розумію, що україномовним громадянам там не раді. Я цілком нормально відношусь до харків'ян, як і до інших людей з інших регіонів і не розумію цієї мовної ворожнечі.
Може хтось розповісти, чи правда, що у Харкові проти україномовних людей? Якщо так, то чому?
та это вброс какой то.
Может и сопки,но их депутаты-можаритарщики пробили закон о 20%горной надбавке ещё при Ющенко или даже Кучме и люди деньги получают.
Надо нашим пенсам туда массово переезжать,автоматом пенсия растёт)))
то тобі так пощастило, два рази підряд попасти на сепарів..
тут вато-сепарні - як гівна..
це ті самі потенціальні виборці ОПЗЖопани.. які незабаром побігуть голосувати зажіддя..
але постае питання..
якого біса тебе потягнуло у харків ??? що тобі у київі невжилося ???
там зарплати вище, та роботи більше
перечитал ещё раз..
вроде не заметил ошибок.. ну кроме "киева", который переводчик как раз переводит правильно.
в гугле - будет дикая белиберда..
если и переводчик - то точно не гугл..
А що не так з Києвом?... ну кроме "киева", ...
СтавленняЩо я особисто вам зробив і чим я заслужив таке відношення?
Правильно писати "ставлюся". Яка Ваша рiдна мова?відношусь до харків'ян
Шо за претензії до ТСа?
чистою українською мало хто спілкується
Багато - суржиком чи діалектом
Так, його українська не ідеальна, але ви взагалі спілкуєтесь російською
Отже він ближчий до України аніж ви
Не доведено ще.
В Харкові 100 тисяч донбасівців, а ті упороті українофіли. Добре ще, що ТСа не відпиздили за українську мову
ще одна підійшла, *****
Якшо ви так вдеально знаєте українську - то чому не пишите нею на хф і не розмоаляєте в харкові, а зміцнюєте рускіймір розповсюджуючи мовний контент російською?
Так он и писал раньше на русском
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?p=65290132#post65290132
Просто надо провокатором поработать... Вбросить ****а на вентилятор