Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харків'яни, важлива ваша думка.

• Автор теми Автор теми riko747
  • Дата створення Дата створення
Re: Харків'яни, важлива ваша думка.

Рико, так шо там зі Стрійським Парком ? :)

Доброго дня всім. Вирішив згодом перебратись працювати у Харків.

Підшукував собі квартиру для оренди і натрапив на людину, яка, почувши, що я розмовляю українською мовою, просто послала мене в "пішу пригоду".

Ще через якийсь час знайшов підходящу квартиру і натрапив на іншу людину, яка полила мене відбірним матом і почала погрожувати у випадку моєї появи у місті.

Я перечитав багато інфи про ваше місто і був набагато кращої думки. Але зараз я розумію, що україномовним громадянам там не раді. Я цілком нормально відношусь до харків'ян, як і до інших людей з інших регіонів і не розумію цієї мовної ворожнечі.

Може хтось розповісти, чи правда, що у Харкові проти україномовних людей? Якщо так, то чому?
Ні, то неправда. Чому особисто вас не схотіли брати, то богам безсмертним відомо, а мені - ні.
Може, є щось у вас таке, що відлякує.
Українською у Харькові нікого не здивуєш.

Ну и правильно сделали, ты же *****бол и тролль!
А тупые, у кого мозг врос в комп те верят)))

А в горных районах 20% надбавка к пенсиям,наверное за вредность горного карпатского воздуха.

за радиацию и гипоксию ... Но то в Карпатах а в Закарпатье какие горы?
Говерла 2060 высоты - то разве горы? Так, сопки

Доброго дня всім. Вирішив згодом перебратись працювати у Харків.

Підшукував собі квартиру для оренди і натрапив на людину, яка, почувши, що я розмовляю українською мовою, просто послала мене в "пішу пригоду".

Ще через якийсь час знайшов підходящу квартиру і натрапив на іншу людину, яка полила мене відбірним матом і почала погрожувати у випадку моєї появи у місті.

Я перечитав багато інфи про ваше місто і був набагато кращої думки. Але зараз я розумію, що україномовним громадянам там не раді. Я цілком нормально відношусь до харків'ян, як і до інших людей з інших регіонів і не розумію цієї мовної ворожнечі.

Може хтось розповісти, чи правда, що у Харкові проти україномовних людей? Якщо так, то чому?

Ялюблю Украинский Язык
Чистый
Дергачевский
Без стеснений

Может и сопки,но их депутаты-можаритарщики пробили закон о 20%горной надбавке ещё при Ющенко или даже Кучме и люди деньги получают.
Надо нашим пенсам туда массово переезжать,автоматом пенсия растёт)))

Я живу в этих горах . Про пенсию +20% это правда . А вот про то , что Вы сюда приедете и начнете ее получать - не очень . Потому что Вы для начала сдохнете . Во-первых , всех коров каждый двор пасет 3 раза в месяц . Во-вторых , бухать нельзя . В -третьих пока на гору за малиной поднялся , пока спустился - сердце остановилось . Велкам!

то тобі так пощастило, два рази підряд попасти на сепарів..

тут вато-сепарні - як гівна..
це ті самі потенціальні виборці ОПЗЖопани.. які незабаром побігуть голосувати зажіддя..

але постае питання..
якого біса тебе потягнуло у харків ??? що тобі у київі невжилося ???

там зарплати вище, та роботи більше

Ой, кого там куда потянуло. Это ольгинец ****овброс сделал. Текст в гуглтранслейте переведен. Ты хоть один союз "та" в его сообщении видишь? Не говоря уже про другие исковерканные слова и словосочетания.

перечитал ещё раз..
вроде не заметил ошибок.. ну кроме "киева", который переводчик как раз переводит правильно.

в гугле - будет дикая белиберда..
если и переводчик - то точно не гугл..

Например:
підходяща квартира - квартира, що влаштовує
відношусь - ставлюсь
з за того - через те
сетувати - нарікати

Шо за претензії до ТСа?
чистою українською мало хто спілкується
Багато - суржиком чи діалектом
Так, його українська не ідеальна, але ви взагалі спілкуєтесь російською
Отже він ближчий до України аніж ви

ТС тролль. Его надо отпиздить.

Не доведено ще.
В Харкові 100 тисяч донбасівців, а ті упороті українофіли. Добре ще, що ТСа не відпиздили за українську мову

Доведено.
Этот метод в свое время использовался на каждом заборе. Потому и палится сходу. А че вы ТС защищаете?

ще одна підійшла, *****:рл:
Якшо ви так вдеально знаєте українську - то чому не пишите нею на хф і не розмоаляєте в харкові, а зміцнюєте рускіймір розповсюджуючи мовний контент російською?

ПишЕте

Так он и писал раньше на русском
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?p=65290132#post65290132

Просто надо провокатором поработать... Вбросить ****а на вентилятор

Незалежно від того, банитимеш ти ТСа чи ні, їбани автора ось цього посту:
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=69246144&postcount=22

У всіх його дописах конструктиву нуль, зате гидить як стовідсотковий *****.

Назад
Зверху Знизу