Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харків'яни, важлива ваша думка.

• Автор теми Автор теми riko747
  • Дата створення Дата створення
Re: Харків'яни, важлива ваша думка.

Перший раз чую про негативне ставлення до української мови у Харкові. Так, тут розмовляють переважно російскою, але з українською мовою нема проблем. Це все якось дивно.

Не знаю, я кажу по факту. До розмов з людями, у яких хотів орендувати квартиру ставлення до міста було зовсім інше. Я повністю аполітичний і якщо ця вся ненависть на якомусь політичному підгрунті, то мені просто страшно туди їхати. Я ніколи не відокремлюю і не відношусь до людей упереджено незалежно від їх територіального походження, чи політичних поглядів. Тому не розумію, чому на "Доброго дня" тобі кидають камінь в обличчя. Хоч я й сам часто не стримуюсь, але то вже якщо виведуть з себе.

ТС, переведи пост на русский, моя твоя не пнимайтен

Не знаю, я кажу по факту. До розмов з людями, у яких хотів орендувати квартиру ставлення до міста було зовсім інше. Я повністю аполітичний і якщо ця вся ненависть на якомусь політичному підгрунті, то мені просто страшно туди їхати. Я ніколи не відокремлюю і не відношусь до людей упереджено незалежно від їх територіального походження, чи політичних поглядів. Тому не розумію, чому на "Доброго дня" тобі кидають камінь в обличчя. Хоч я й сам часто не стримуюсь, але то вже якщо виведуть з себе.

Па русски пеши!

Работать из Киева в Харьков??? Еще и снимая в Харькове квартиру? Ай не ****и! :D:D:D
7b77870ad0c39d31730f.webp

Якщо ти поїдеш у польськомовний Краків і будеш говорити російською тебе теж ***** пошлють.
До речі, в Києві теж треба переходити на російську мову, інакше половина "кієфлян", почувши від тебе українську, ставитиметься до тебе недружньо.
Україна - рускомовна країна, країна рускою культури. Рускій мір по суті.
Май на увазі. Ну а Харків той же Тамбов, в м'якому варіанті.

Ну це ж неправда)) Я живу в Києві вже доволі довго і там навпаки люди часто відносяться навіть краще, коли чують, як ти розмовляєш українською)

Как только ты в Харькове по-украински что-то *****нешь - ****ец тебе.
****ить будут очень жестко. Заберут твой паспорт, найдут родычей и будут ****ить и их. До тех пор, пока они не начнут говорить по-русски, а точнее на слобожанском украинском. Дальше сделают татуировки "МХ" на плече и портрет Адольфыча на груди. Все твои сбережения заставят вложить в компанию Рогань. Жрать будешь только в Буфете, даже на праздники и свадьбу. Досуг заставят проводить в вагонах харьковского метрополитена. Селфачи можно делать только на фоне Зеркальной Струи или Хатоба, за любые другие отпиздят еще раз. В Куниличах кофе не пей, он голимый. Запрошуемо до славного мiста Харкова!

:цехф::клас::клас:

Мені запропонували стажування у Харкові. А мені все одно куди їхати, хоч у Харків, хоч в Одесу, головне щоб отримати потрібні навички і цінний досвід. Переїжджають не завжди на пмп)

Трёхдивятачный васкрес

Нажаль, Харків так і залишився Совком. Тому мером тут завжди виберуть будь-якого пройдисвіда, накшталт гепи. Тому що мешканці міста (про Харківську область мова не йде) загалом колишні московіти. З цього факту можна зробити висновки про рівень культури місцевого населення.

С одной стороны, вспоминая сколько у меня было україномовних одногруппников и никто из них не жаловался на какое-то притеснение.
А с другой, *****ов у нас сейчас тоже хватает, и вполне допускаю, что кто-то мог переехать сюда чтобы не слышать "биндер" и как раз такое тело попалось ТС.

Это вброс, а про отношение к языку частично правда.
Со мной в прошлом году учился человек со Львова и он рассказал как в каком-то магазинчике что-то покупал и обратился к продавщице на украинском языке и она показательно сделала вид что его не слышит и не замечает.
Я вначале не поверил и спросил где это произошло? Оказалось, что он где-то на ХТЗ квартиру снимал.

Как только ты в Харькове по-украински что-то *****нешь - ****ец тебе.
****ить будут очень жестко. Заберут твой паспорт, найдут родычей и будут ****ить и их. До тех пор, пока они не начнут говорить по-русски, а точнее на слобожанском украинском. Дальше сделают татуировки "МХ" на плече и портрет Адольфыча на груди. Все твои сбережения заставят вложить в компанию Рогань. Жрать будешь только в Буфете, даже на праздники и свадьбу. Досуг заставят проводить в вагонах харьковского метрополитена. Селфачи можно делать только на фоне Зеркальной Струи или Хатоба, за любые другие отпиздят еще раз. В Куниличах кофе не пей, он голимый. Запрошуемо до славного мiста Харкова!
:іржач::клас:

Доброго дня всім. Вирішив згодом перебратись працювати у Харків.

Підшукував собі квартиру для оренди і натрапив на людину, яка, почувши, що я розмовляю українською мовою, просто послала мене в "пішу пригоду".

Ще через якийсь час знайшов підходящу квартиру і натрапив на іншу людину, яка полила мене відбірним матом і почала погрожувати у випадку моєї появи у місті.

Я перечитав багато інфи про ваше місто і був набагато кращої думки. Але зараз я розумію, що україномовним громадянам там не раді. Я цілком нормально відношусь до харків'ян, як і до інших людей з інших регіонів і не розумію цієї мовної ворожнечі.

Може хтось розповісти, чи правда, що у Харкові проти україномовних людей? Якщо так, то чому?
ну хоть не респяли тебя в трусиках предварительно запенив кой-чего??? если Да, то это уже Пэрэмога!!!

Работать из Киева в Харьков??? Еще и снимая в Харькове квартиру? Ай не ****и!
в ольгино плохо географию знают и местные реалии, им простительно

Назад
Зверху Знизу