Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харків'яни, важлива ваша думка.

• Автор теми Автор теми riko747
  • Дата створення Дата створення

riko747

Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 12
Харків'яни, важлива ваша думка.

Доброго дня всім. Вирішив згодом перебратись працювати у Харків.

Підшукував собі квартиру для оренди і натрапив на людину, яка, почувши, що я розмовляю українською мовою, просто послала мене в "пішу пригоду".

Ще через якийсь час знайшов підходящу квартиру і натрапив на іншу людину, яка полила мене відбірним матом і почала погрожувати у випадку моєї появи у місті.

Я перечитав багато інфи про ваше місто і був набагато кращої думки. Але зараз я розумію, що україномовним громадянам там не раді. Я цілком нормально відношусь до харків'ян, як і до інших людей з інших регіонів і не розумію цієї мовної ворожнечі.

Може хтось розповісти, чи правда, що у Харкові проти україномовних людей? Якщо так, то чому?

Re: Харків'яни, важлива ваша думка.

Може хтось розповісти, чи правда, що у Харкові проти україномовних людей? Якщо так, то чому?
Тому, що в Харкові зараз всі говорять на ідише. Тебе ніхто розуміти не буде.:незнаю::ги:

) Подякуй рідній мові, що вона від тебе *****ів відвадила. Такі трапляються.

откуда сами будете?

Доброго дня всім. Вирішив згодом перебратись працювати у Харків.

Підшукував собі квартиру для оренди і натрапив на людину, яка, почувши, що я розмовляю українською мовою, просто послала мене в "пішу пригоду".

Ще через якийсь час знайшов підходящу квартиру і натрапив на іншу людину, яка полила мене відбірним матом і почала погрожувати у випадку моєї появи у місті.

Я перечитав багато інфи про ваше місто і був набагато кращої думки. Але зараз я розумію, що україномовним громадянам там не раді. Я цілком нормально відношусь до харків'ян, як і до інших людей з інших регіонів і не розумію цієї мовної ворожнечі.

На Савушкина ретельно вивчають украинську ?:)

З Києва, раніше жив у Львові

та это вброс какой то.

Можу надати номери телефонів, людей, з якими спілкувався, якщо це дозволено правилами форуму. Або ж написати вам у особисті повідомлення.

номера на 9 начинаются?!)

А Вы ожидали скидку 50%?

А зараз маленький тест .
1. ***ло де ?
2. крим хто ?
3. супутник лайно ?
4. бук чий ?

Перший раз чую про негативне ставлення до української мови у Харкові. Так, тут розмовляють переважно російскою, але з українською мовою нема проблем. Це все якось дивно.

Как только ты в Харькове по-украински что-то *****нешь - ****ец тебе.
****ить будут очень жестко. Заберут твой паспорт, найдут родычей и будут ****ить и их. До тех пор, пока они не начнут говорить по-русски, а точнее на слобожанском украинском. Дальше сделают татуировки "МХ" на плече и портрет Адольфыча на груди. Все твои сбережения заставят вложить в компанию Рогань. Жрать будешь только в Буфете, даже на праздники и свадьбу. Досуг заставят проводить в вагонах харьковского метрополитена. Селфачи можно делать только на фоне Зеркальной Струи или Хатоба, за любые другие отпиздят еще раз. В Куниличах кофе не пей, он голимый. Запрошуемо до славного мiста Харкова!

утилиту для считывания бинарных данных с файловой системы диска написали?!)

Работать из Киева в Харьков??? Еще и снимая в Харькове квартиру? Ай не ****и! :D:D:D

Назад
Зверху Знизу