Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківці прохають Зеленського перевірити діяльність Кернеса, електронна петиція.

Мнение харьковца очень важно для меня)
Нічого. Вчи історію. Прага до війни говорила німецькою. Після війни чехи доводили до кордону з Німеччиною німців, роздягали їх догола і виганяли із своєї території. Дуже скоро в Празі усі заговорили чеською мовою і забули німецьку...
Дивись, щоб так не сталося з *****нею... :іржач:

Нічого. Вчи історію. Прага до війни говорила німецькою. Після війни чехи доводили до кордону з Німеччиною німців, роздягали їх догола і виганяли із своєї території. Дуже скоро в Празі усі заговорили чеською мовою і забули німецьку...
Дивись, щоб так не сталося з *****нею... :іржач:

Так тебя ж и выгонят. За незнание феминитивов.

Йде третя доба збору підписів про петіцію, а вже майже півтори тисячі підписів. Ще залишлось 90 діб аби зібрати потрібні 25 000 підписів...
Підписати можна за посиланням: https://petition.president.gov.ua/petition/66000

Пусть харьковцы покупают. А мне как харьковчанину бесплатно выдали.

Кстати, я бы лично насторожился если бы заметил что все вокруг хворi, тупi, больные, *****ы и тд., а я один типа такой д'Артаньян в белом. :збентежений:

Харкiвкцi. :рл: Ссука,откуда вы все лезете. :відстій:
Рогуль , тебе за это не заплатят , работа выполнена некачественно. :D
:D:клас:
Харкiвцi - это что-то... Это на коком из гуцульских диалектов, так склоняют харків'ян?
это понаехавшие петяботы из глубинок, возомнившие себя непонятно кем

Кстати, я бы лично насторожился если бы заметил что все вокруг хворi, тупi, больные, *****ы и тд., а я один типа такой д'Артаньян в белом. :збентежений:

Это наверно потому, что люди со здоровой психикой могут относиться к себе критически)

Я вдячний Кернесу за те, що наше місто з кожним роком стає ліпше і ліпше. І ті, хто говорять, що до нього ніхто не робив, праві. Я й сам так кажу. Але контроль повинен бути, бо давати красти, за те що ти щось зробив - це повна несемітниця. Можливо грошей би вистачило на втричі більше того, що є. Та знаючи Гену, переконаний, що так і є. Нехай керує й далі, але під наглядом. Щоб міг вкрасти не половину, а копійку, бо людям також хочеться пожити. Тому я підписав.
А з приводу "харківців" хочу спитати в тих, хто причепився, як лайно до лопати. Наші дідусі та бабусі розмовляють (-ли) на суржику. Ви теж на них лили той бруд, що ллєте тут?

Я вдячний Кернесу за те, що наше місто з кожним роком стає ліпше і ліпше. І ті, хто говорять, що до нього ніхто не робив, праві. Я й сам так кажу. Але контроль повинен бути, бо давати красти, за те що ти щось зробив - це повна несемітниця. Можливо грошей би вистачило на втричі більше того, що є. Та знаючи Гену, переконаний, що так і є. Нехай керує й далі, але під наглядом. Щоб міг вкрасти не половину, а копійку, бо людям також хочеться пожити. Тому я підписав.
А з приводу "харківців" хочу спитати в тих, хто причепився, як гівно до лопати. Наші дідусі та бабусі розмовляють (-ли) на суржику. Ви теж на них лили той бруд, що ллєте тут?

Согласен с такой позицией. Но по поводу суржика прицепились как-раз потому, что резануло. Потому что ни в каком варианте суржика такого слова у нас нет. Поэтому петиция вряд ли нужное количество наберет. А написали б "харків'ян", может и набрала бы.

А з приводу "харківців" хочу спитати в тих, хто причепився, як гівно до лопати. Наші дідусі та бабусі розмовляють (-ли) на суржику. Ви теж на них лили той бруд, що ллєте тут?

якщо буде нагляд, і не буде можливості красти,
воно звідси втече у лічені дні
тому підписуємо петицію

Согласен с такой позицией. Но по поводу суржика прицепились как-раз потому, что резануло. Потому что ни в каком варианте суржика такого слова у нас нет. Поэтому петиция вряд ли нужное количество наберет. А написали б "харків'ян", может и набрала бы.

Але ж колись, якщо й так було, то й "харківців", могло чіпляти, що їх стали звати "харків' янами". Ми ж не знаємо всієї історії, тим більше, коли кожна нова влада її переписує. А історію треба поважати, бо це пам'ятник для нащадків. Я теж не чув такого терміну, але для мене це не є образа.

Потому что ни в каком варианте суржика такого слова у нас нет.
Правильно. Суржика ніякого немає, бо до 1930 р. вживалось і українською і росйською мовою самоназва мешканців Харкова - виключно "харківець" (рос. харьковец).... І серед корінних мешканців Харкова до середини 50-х років воно вживалося... На відміну від понаїхавших в Харків по оргнабору на будівництво (таким давали харківську прописку і житло) селян із Курської та Білгородської областей, які заселили Салтівку та ХТЗ. Ось вони і почали називати себе "харьковчанами" :-) Приплід, який вони дали не володіє натепер і *****ською мовою, як слід. На вулицях чуєш, як вони виражають свої думки, через кожне слово: "***", "****" тощо.. Саме із їхнього боку відслідковується істерия в бік корінних харківців. У них немає ніяких знань і вони їх не хочуть , бо не здатні вчитися та пишаються власною неосвіченістю. :іржач: Ну, а раз не в змозі опанувати як слід *****ську мову, то і українська для них це щось захмарне... :іржач: Через це не дивно що з їхнього боку агресія від безсилля до усього українського... :іржач:
Навіть А.Макаренко у своїх літературних творах вже за радянських часів вживав лише слово "харьковец". Не кажучи, вже про відомих істориків Багалія та Альбовського. Але для безродних *****ів, які опинилися в Харкові - це недосяжне... :іржач:
Нехай ось почитают витримки із деяких публікацій
Ris.010-4.webp
:

Ris.004-5.webp

Ris.016-1.webp

Ris.011-4.webp

Ris.014-3.webp

Уявляю, як зараз оці *****чеги будуть захлинатися від злоби... :іржач:

Поэтому петиция вряд ли нужное количество наберет. А написали б "харків'ян", может и набрала бы.
Так ти ще й гепадрочер? :іржач: За Гепу переживаєш?
Не переживай, вже за дві доби підписання петиції йде темпами, які точно забезпечать не за 3 місяці необхідну для розгляду кількість підписів, а втричі більше... Навіть з арифметикою у тебе великі проблеми... :іржач:
І чого так *****чеги люблять Гепу і переживають за нього?

Харьківці у ляхів сосуть кінці. А у нас тут Харьковчане, **** вуйки ****і лізуть і лізуть

:клас::браво: Все правильно!
А за харківців вхопилися гепадрочери, які працюють на нього, аби відволікти від теми.
Мені дуже цікаво спостерігати, як вони це роблять незграбно... :іржач: Залазять у гімно, яке самі же і розкидують в цій гілці, все глибше і глибше...:іржач:

Назад
Зверху Знизу