Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківці прохають Зеленського перевірити діяльність Кернеса, електронна петиція.

Мудозвон ти, рідкістний... 1.Якщо в тебе немає елементарної освіти, в тому числі і з історії, то не думай, що усі такі дурні, як і ти. Хоча, може бути, що ти саме у таких колах, як сам проводиш своє існування; 2. Академік Багалій не археолог, а історик. І кожний культурний харківець знає це і читав його книги; 3.Ніякої логіки у твоїх постах немає (навіть формальної), просто своїми постами виявляєш власну неосвіченість; особливо твоє останнє речення. яке виправдає тебе, якщо ти хвора людина... Бувай здоровенький... :)

Ну вот, така культурна, освидченна людына, знает где расположены кныгарни, читати вмие, а так обзывается... Хотя наверное вы, как и прочие гуманитарии, просто чересчур эмоциональны.

Ну да ладно. Вы тоже берегите себя.

Ооочень аФФторитетный источник.. Просто ооочень.. вот прям в краску меня вогнали... :іржач:
Я понимаю, авторитетнее русско-русского словаря советских времен не существует для тебя. Может предоставишь другой?

Та, ти я бачу зовсім ****амотна, якщо називаєш мову, на якій писав Альбовський та Багалій "старорусским"....
Іди вивчи буквар, а потім почитай філологічні дослідження, з яких зможеш дізнатися, що староруська мова - це мова середніх віків слов"ян.
А переведи мені, шановний, такі географічні назви:
1) Рава-русская
2) Русская Лозовая
3) Среднерусская возвышенность

Кто подпишет, тот харьковец)

Кто подпишет, тот харьковец)
Державна мова в країні , де росія вбиває українців, має бути одна!
Не подобається кому - міняйте країну проживання!
Пиз"уйте на свою Середньруську височину, звідки прийшли сюди.
Я же вже говорив, що гепадрочерів на цю гілку не запрошував...
Хоча будемо знати, хто тут вас утримує за власний кошт.

Державна мова в країні , де росія вбиває українців, має бути одна!
Не подобається кому - міняйте країну проживання!
Пиз"уйте на свою Середньруську височину, звідки прийшли сюди.
Я же вже говорив, що гепадрочерів на цю гілку не запрошував...
Хоча будемо знати, хто тут вас утримує за власний кошт.

Сам вали, а я коренной. Это тебя вуйка сюда не приглашали. И почему феминитивы не освоил из новых правил правописания? Уже больше месяца, как в силу вступили.

• Це лайк!
Реакції: yrk
Назад
Зверху Знизу