Статус: Офлайн
Повідом.: 18206
Повідом.: 18206

В Плазе?..Кудою? Он же там живе 🤷♀️

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В Плазе?..Кудою? Он же там живе 🤷♀️
Если чая не надо,то сегодня кабачки,мед или сардинки с портвейном?...там чай растьот, но нам туда не надо 🥱
Монін слєдящім за поєхавшимі
Наврядлі...в їй дорого навєрно 🤷♀️В Плазе?..![]()
Шо бог послав 🥱 пюрешкой вчорашньой с кільками позавтрікаюЕсли чая не надо,то сегодня кабачки,мед или сардинки с портвейном?
Смачного.Наврядлі...в їй дорого навєрно 🤷♀️
Шо бог послав 🥱 пюрешкой вчорашньой с кільками позавтрікаю
Данкє. Кількі невкусні оказались... запиваю чайом с слівовой булочкой 🥱Смачного.
Я іх с дитинства терпеть не могу... Кількі невкусні оказались...
Я люблю пошти всьо, но це не обичні, а якіто анчовуси чи шо...гамняні вопщем🤷♀️Я іх с дитинства терпеть не могу....
братская могіла..
Рибачка Соня.Я люблю пошти всьо, но це не обичні, а якіто анчовуси чи шо...гамняні вопщем🤷♀️
Тиш дінаміш постіно..Попросілі б кавота, шоб пожарив.
Кстатє... 🥱😁Рибачка Соня.
Каво?? Кансєрву жаритт??? 🤷♀️Попросілі б кавота, шоб пожарив.
Та далась вам та кансєрваКстатє... 🥱😁
Каво?? Кансєрву жаритт??? 🤷♀️
Та да.Тиш дінаміш постіно..![]()
Ч - тадададада, е - тадададата, р - дададатадвтата, но- тададатадата... 🤦♀️😁Та далась вам та кансєрва
Я тудой нє ходок. Слава яйцам, у нас закрилась майже сразу, як открилась.Ч - тадададада, е - тадададата, р - дададатадвтата, но- тададатадата... 🤦♀️😁
Тоісь ви приглосите даму у Пузату Хату??? 🤷♀️Я тудой нє ходок. Слава яйцам, у нас закрилась майже сразу, як открилась.
А пузатих хат у нас отродясь не було.Тоісь ви приглосите даму у Пузату Хату??? 🤷♀️
А с якого ви взяли шо я попрусь тудою кудв метрА отродясь не було??А пузатих хат у нас отродясь не було.
Амиго, а знаешь анекдот про Ватсона и Холмса. Стоят они ссут в подворотне. Ватсон спрашивает, Холмс, почему вы ссыте тихо, а я шумно?А кто у нас любит использовать ИИ?![]()
І то правда. Ну нєт, так нєт.А с якого ви взяли шо я попрусь тудою кудв метрА отродясь не було??